Oncoforte - Despre noi

Bine aţi venit la Oncoforte, alături de noi, cei care dorim să aducem puţină alinare şi bucurie în rândul celor care au cea mai mare nevoie!

   · Cine suntem noi, şi ce ne conduce spre dumneavoastră, prin intermediul acestui site?

În primul rând suntem oameni ca și dumneavoastră, un grup de profesioniști inimoși, cu prețuire și înțelegere față de ființele în suferință. De ce avem această înțelegere? Pentru că am trecut fie noi, fie cei apropiați nouă prin situații limită, din punct de vedere al sănătății. Cu ajutorul remediilor naturale de calitate, al nutriției adecvate, al științei și cercetării de cel mai înalt nivel și al atenției unor medici cu suflet am reușit să trecem cu bine peste aceste încercări.

Unul dintre noi, chiar a trecut de 7 ori prin ghearele morții, fiind în comă de tot atâtea ori între vârsta de 9 ani și cea de 30 de ani. Dacă veți dori mai multe informații legate de acest caz, prin comunicare cu membrii echipei noastre veți afla mai multe detalii.

   · De ce ne-am asumat această activitate, care pentru cei mai mulți dintre noi este în afara activității de bază?

Trecând prin situații limită, sau văzându-i pe cei apropiați în asemenea situații, am învățat lucrul cel mai important care se poate învăța din asemenea situații; nimic nu ne este dat de Divinitate fără un scop anume. În cazul nostru, am înțeles că toată cunoașterea, priceperea și experiența dobândite atât pe plan profesional cât și prin studiu individual, ne-au fost date pentru a le întoarce înapoi societății, semenilor noștri care ar putea beneficia de pe urma acestor cunoștințe.

   · Ce vă putem oferi, și ce nu vă putem oferi prin intermediul acestui site?

Acest site, împreună cu implicarea noastră, reprezintă un proiect pentru susținerea gratuită, în măsura timpului disponibil al celor care contribuie la buna sa desfășurare, a tuturor celor care consideră că și cele mai complicate afecțiuni pot fi abordate complementar și pe alte căi decât cele convenționale.

Nu întâmplător numele acestui site este similar cu cel al unor produse naturale, care pot contribui la starea de bine a celor care au încredere în puterea naturii.

Echipa care vă stă la dispoziție, este gata să vă îndrume cu tot ce este necesar din punct de vedere al 

   · Nutriției

   · Remediilor naturale potrivite în cazul dumneavoastră specific

   · Recomandării terapeutice adecvate, pe baza interpretării investigațiilor anterioare 

   · Consilierii psiho-emoționale și al dezvoltării potențialului propriu de vindecare

Nu vă putem garanta vindecarea sau un anumit rezultat într-un timp dorit sau sperat. Aceasta este rezultatul mai multor factori, dar dacă sunteți dispuși să urmați pentru o perioadă recomandările echipei noastre puteți stimula în organismul dumneavoastră propriile mecanisme de vindecare.

Suportul nostru este gratuit. Comanda oricăror produse sau servicii recomandate se va plăti furnizorului acelor produse sau servicii.

Pentru a obține oricare dintre serviciile gratuite menționate mai sus, vă rugăm să accesați pagina Întreabă medicul și să completați formularul de la finalul paginii, sau pagina Contact.