admin/ June 15, 2018/ blog/ 0 comments

Tratament natural pentru cancer de colon, sau tratament natural pentru cancer de sân, sau ovarian… pentru indiferent ce tip de cancer ați intenționa să căutați un remediu, este bine să aveți în vedere câteva aspecte mai puțin cunoscute.

· Nu solicitați studii clinice! Absolut nici un supliment alimentar natural nu posedă studii clinice, care sunt solicitate doar pentru medicamente. Există puține remedii naturale care dețin studii științifice, epidemiologice, sau statistice asupra ingredientelor conținute.

· În campaniile publicitare nu sunt permise afirmații despre prevenirea, tratarea sau vindecarea vreunei boli, ci doar sugestii despre îmbunătățirea activității anumitor organe, sisteme sau funcții. Este o regulă care protejează industria farmaceutică și sistemul medical. Din acest motiv informarea, educarea, responsabilitatea vă aparțin exclusiv.

· Remediile naturale nu necesită avize ale Ministerului Sănătății, ele fiind suplimente alimentare care completează alimentația cu nutrienți inexistenți sau prezenți în cantități prea mici în alimentația obișnuită. De aceea, suplimentele alimentare doar se notifică la diferite organisme oficiale locale sau naționale.

1. Verificați cantitatea de principii active și concentrația acestora

Există suplimente alimentare care conțin de la 50 miligrame până la 1000 miligrame, cu 1 până la 20-30 de ingrediente. Este important să vedeți câte ingrediente conține remediul pe care îl alegeți, ce cantitate conține pe fiecare capsulă sau pe doza zilnică recomandată, și ce concentrație au aceste ingrediente. Spre exemplu, unele suplimente conțin o mare cantitate de „umplutură”, de excipienți, sau ingrediente inactive, și pot da impresia de „greutate”. Altele conțin doar câteva ingrediente, din pulberi simple. Alte remedii conțin o cantitate mică pe capsulă, sau recomandă o doză zilnică destul de mare. Cele mai eficiente sunt cele care conțin o cantitate mare pe capsulă, cu un mare număr de ingrediente active, și cu extracte concentrate. Aceste informații vă sunt utile în decizia de a alege un supliment anti-tumoral eficient.

2. Alegeți producători certificați, cu standarde înalte de producție

Chiar dacă, teoretic, toți producătorii ar trebui să aibă ca obiectiv principal eficiența remediului și satisfacția consumatorului, la fel ca în orice domeniu, își fac loc pe piață și firme care urmăresc doar câștigul. Producătorii din Europa occidentală și SUA sunt cei mai siguri din punct de vedere al certificărilor și verificărilor la care sunt supuși. Pe de altă parte, concurența extrem de dură impune respectarea unor cerințe de calitate care să permită acestor firme păstrarea locului și a reputației câștigate. Iată câteva asemenea certificări la suplimentul de mai jos (click pe imagine)

Tratament natural pentru cancer

3. Căutați suplimente cât mai complete

Într-o afecțiune gravă, așa cum este cancerul, tratamentul nu poate fi niciodată suficient de sigur, cu absolut nici o metodă terapeutică. Alegerea unui tratament natural pentru cancer ar fi bine să aibă în vedere complexitatea cât mai ridicată a remediului, întrucât se știe foarte bine că „nu există boli, ci pacienți” iar ceea ce poate funcționa perfect la o persoană, poate să necesite și acțiunea unui alt ingredient pentru a determina acțiunea benefică a tratamentului. Atunci când ingredientele sunt alese și după o îndelungată experiență de producție și după testări îndelungate, rezultatul este minunat, ca >>in acest caz<<.

4. Alegeți furnizorul care oferă informații documentate

Câte dintre tratamentele naturale pentru cancer pe care le găsiți pe piață vă oferă și documentația bibliografică aflată la baza realizării acelui produs? Extrem de puține, nu-i așa? Iată aici unul care prezintă, pe absolut fiecare ingredient, studii și bibliografie științifică din sursele cele mai credibile, respectiv Biblioteca Națională Medicală a SUA și Memorial Sloan Kettering Cancer Institute, cel mai mare și cel mai vechi institut pentru studierea cancerului din lume. Toate aceste informații le puteți găsi >>aici<<.

5. Susțineți cura și cu alte remedii care pot completa acțiunea

Tot așa cum alimentația trebuie să cuprindă principii nutritive cât mai diverse, pentru a acoperi toate necesitățile organismului, la fel și tratamentul natural pentru cancer ar fi bine să cuprindă, pe lângă remediul pe care l-ați ales, și alte remedii despre care știți că posedă acțiuni anti-tumorale, de stimulare a activității sistemului imunitar, de reducere a stresului oxidativ, sau de regenerare celulară. Organismul afectat de cancer este supus unor dezechilibre majore, și nimic nu poate fi prea mult pentru susținerea bunei sale funcționări. Una dintre puținele preocupări majore care ar trebui avute în vedere este aceea de a menține echilibrul redox celular. Aceasta se realizează cu un singur supliment existent în întreaga lume, și este necesară o atentă informare în această privință (>>contactați aici<<).

6. Dacă ați ales chimioterapia ca tratament, susțineți organismul și cu remedii naturale!

Vă rugăm să vă protejați propriile interese atunci când, indiferent ce medic, vă interzice să consumați tratamente naturale pentru cancer sub pretextul că ar interacționa cu chimioterapia. Cereți-i cu îndrăzneală să vă explice în ce fel ar interacționa cu tratamentul! Cunoaște el cumva compoziția suplimentului pe care doriți să-l consumați? Vă poate interzice să mâncați în timpul tratamentului cu chimioterapie? Știe cumva în ce fel pot interacționa flavonoidele, betagucanii, quercitinele, licopenul sau alte substanțe din legumele și fructele pe care le mâncați, cu tratamentul chimio? Poate să vă garanteze că tratamentul chimioterapeutic nu interacționează cu monoglutamatul de sodiu prezent în majoritatea alimentelor procesate? Nimeni, absolut nimeni nu vă poate interzice un tratament natural pentru cancer în timpul chimioterapiei! Întrebați medicul oncolog dacă tratamentul chimio afectează imunitatea! Nu poate să mintă și să vă spună că nu o afectează. Dacă este așa, atunci este obligatoriu să vă susțineți organismul cu un tratament natural pentru cancer care să vă întărească sistemul imunitar, pentru că este dovedit științific faptul că scăderea imunității din timpul ședințelor chimio favorizează multiplicarea celulelor tumorale și formarea de metastaze în alte organe, la distanță de tumora primară. Un asemenea remediu pentru susținerea imunității în tratamentul cancerului, >>găsiți aici<<

7. Verificați existența unor mărturii ale persoanelor care l-au consumat

Chiar dacă industria farmaceutică pune piedici în răspândirea informațiilor despre tratamente naturale pentru cancer, chiar dacă vi se va spune că nu există leac pentru cancer, sunt mult mai mulți cei care s-au vindecat cu tratamente naturale pentru cancer, decât cei care s-au tratat cu metodele invazive, respectiv, chimio-terapie, radio-terapie sau chirurgical, pentru că în toate aceste cazuri nu se rezolvă cauza care a format tumorile. Grație internetului și, în special mijloacelor de comunicare video, cum sunt Youtube sau social-media, informația poate circula liberă, mărturiile celor care vor să arate și celorlalți că există șanse de vindecare și prin alte metode pot ajunge cu ușurință la dumneavoastră. Astfel de mărturii >>găsiți aici<< 

Un supliment alimentar care întrunește toate condițiile de mai sus, îl puteți comanda cu un click pe imaginea de mai jos

Tratament natural pentru cancer

Multă inspirație și sănătate!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*