admin/ July 22, 2018/ blog/ 0 comments

Ultimii 15 ani de cercetări privind cancerul în stadii avansate și cancerele complexe au dezvăluit, în cele din urmă, mai multe strategii care pot oferi medicilor rezultate mai bune pentru pacienți.

Acest articol are scopul de a explica cum pot fi depășite capcanele tratamentului uzual al cancerului și cum să se adune la un loc, din mai multe surse, un plan eficient de tratament personalizat pentru a promova vindecarea și recuperarea profundă. Calea spre vindecare nu este doar despre chimioterapia standard, radiații, sucuri organice, vitamina C intravenos sau o nouă terapie virală oncolitică, ci despre găsirea celor mai bune ținte pentru mutațiile cancerului specifice unui pacient cu cancer și implementarea corectă a tratamentului corespunzător.

De ce eșuează chimioterapia?

De ce atât de mulți pacienți nu beneficiază de rezultate favorabile în urma chimioterapiei sau a tratamentelor standard pentru cancer? Răspunsul este destul de simplu, cu cât este mai mare centrul oncologic sau spitalul, cu atât sunt implementate mai multe protocoale terapeutice „universale”. Dacă un pacient are un tip de cancer cum ar fi cancer la sân, sau cancer de prostată, cancer de colon, etc. este prevăzut un protocol specific (conform manualului) pentru tratament. Problema cu acest model învechit este că, în nici un caz cancerul nu este, și nici nu a fost niciodată o boală care să răspundă la un singur protocol terapeutic. Este foarte important să înțelegem că această boală, cancerul este un lung șir de mutații genetice ale celulelor. Aceste mutații sunt în continuă schimbare și evoluție, ceea ce permite cancerului să se sustragă tratamentului. Au fost publicate mai multe lucrări despre acest fenomen și au fost discutate pe larg. Viitorul oncologiei se bazează pe aceste principii genetice. Ceea ce se ia în seamă mai puțin, din păcate, este cauza acestor mutații genetice, și anume stresul oxidativ al celulelor. Prin reducerea stresului oxidativ și îmbunătățirea comunicării celulare, multe din aceste mutații ar putea fi reduse, sau ar putea fi intensificat procesul de îndepărtare a celulelor deja afectate (apoptoza).

Pentru rezultate optime, oncologia modernă ar trebui să se bazeze pe trei direcții principale; genetică, țintirea adecvată și reducerea rezistenței la tratament.

Cancerul este o boală a mutațiilor

Cancerul se produce atunci când genele de cancer din ADN-ul nostru celular se activează. Mutațiile încep să apară atunci când se produce această activare și celulele canceroase se dezvoltă incontrolabil. Chimioterapia este tratamentul obișnuit de combatere a acestor mutații, dar s-a constatat că aceste mutații tind să se accelereze foarte mult atunci când se prescriu scheme de chimioterapie. În mod frecvent se observă reducerea cu 30% sau mai mult a tumorilor atunci când chimioterapia este administrată pentru prima dată, dar de cele mai multe ori cancerul suferă mutații și continuă să crească rapid în timp ce se produce o rezistență crescută la tratament. Și dacă nu a fost suficient, când se dau dozele terapeutice maxime tipice (cele mai mari doze de chimioterapie), acestea stimulează intensificarea acestor mutații și mai rapid și permit cancerului să se răspândească mai invaziv. Din păcate, chimioterapia se bazează pe protocoalele din studiile clinice, efectuate pe alte persoane, ceea ce nu este neapărat potrivit pentru fiecare pacient.

Tratamentele naturale și alternative

Într-o măsură mult mai mică, tratamentele naturale produc multe dintre aceleași probleme ca și expunerea la chimioterapie. Tratamentele selectate trebuie să se bazeze pe mutațiile individuale ale cancerului la fiecare pacient și nu pe baza unui protocol generalizat de administrare a vitaminei C intravenos sau a unui protocol de sucuri organice. Unul dintre avantajele tratamentelor naturale este acela că (chiar dacă nu ating obiectivele genetice), ele pot îmbunătăți adesea calitatea vieții pacientului prin alte mecanisme de acțiune. Cu toate acestea, atunci când tratamentele naturale și alternative sunt armonizate cu obiectivele genetice, un beneficiu citostatic natural poate fi adesea văzut și lucrează alături de alte tratamente. Unii pacienți pot răspunde la tratament (fie natural, fie convențional), în timp ce alți pacienți nu răspund deloc din cauza mutațiilor constante care au loc în celulele canceroase. Din fericire, există o modalitate (prin teste specializate) de a elimina din tratament factorul neprevăzut. Cu abordarea integrată corectă, tratamentul poate fi cuantificat și comparat pentru a vedea care citostatice și/sau agenți naturali pot funcționa cel mai bine pentru fiecare mutație a celulelor canceroase individuale ale pacientului, ceea ce duce la rezultate mai eficiente.

MDR (rezistența la tratament multidrog) trebuie complet eliminată

Rezistența la multiple tratamente, sau MDR, este adesea rezultatul dozelor terapeutice maxime de medicamente chimioterapeutice. Pentru a înțelege rezistența la tratament (MDR), este important să știți că celulele canceroase conțin pompe specializate (pompele de glicoproteină P) de-a lungul suprafeței lor, care lucrează pentru a respinge chimioterapia și tratamentele naturale care altfel ar ataca celulele canceroase. MDR provoacă numeroase eșecuri în tratamentul cancerului, dar când MDR este blocat efectiv, chimioterapia și alte tratamente complementare naturale își pot îndeplini sarcina de a ucide celulele canceroase. Activarea acestor pompe este direct legată de dozarea chimioterapiei. Atunci când se folosesc doze terapeutice maxime de 2-3 medicamente pentru chimioterapie, nivelurile de toxicitate sunt atât de ridicate, încât forțează pompa Pgp să respingă medicamentul mai repede și să blocheze eficacitatea chimioterapiei cu totul. Este esențial să se blocheze rezistența la tratament (MDR) și să se oprească pompele Pgp pentru a permite pacienților să obțină un tratament de succes. Când se pune un blocant MDR, o doză mult mai mică de chimioterapie (cu mult mai puține efecte secundare) poate fi utilizată mult mai eficient. Majoritatea pacienților cu cancer în stadii avansate au rezistență MDR, care trebuie testată și tratată corespunzător pentru rezultate optime. Multe din ingredientele naturale ale acestui supliment alimentar conțin substanțe blocante ale acestor pompe de glicoproteine P și fac răspunsul la tratament mult mai eficient. Pe de altă parte, moleculele de semnalizare redox, menționate chiar de către descoperitorul ADN-ul uman, Prof. Dr. James Watson, sunt cele care îmbunătățesc semnificativ viteza de îndepărtare a celulelor tumorale, crescând randamentul oricărui tip de tratament. În schimb, lipsa acestor molecule de semnalizare redox, poate face ca tratamentul chimioterapeutic sau alte tratamente naturale să se transforme chiar în arma care va ucide pacientul.

Inhibarea oncogenelor și a celulelor stem canceroase

Pentru a dezactiva cancerul și pentru a preveni reactivarea celulelor stem canceroase, genele canceroase trebuie să fie reduse la tăcere. Toate cancerele sunt cauzate de mutații ale ADN-ului și aceste modificări transmit informații în interiorul celulei pentru a produce proteine ​​care dezvoltă caracteristicile cancerului. Tehnologia poate fi folosită pentru a ajuta la inhibarea acestor gene. Deși nu este disponibilă în Statele Unite și nu este aprobată de FDA pentru tratamentul cancerului, această tehnologie este disponibilă în alte părți ale lumii și are rezultate dovedite. Odată ce se găsesc ținte genetice, tratamentele pot fi puse în practică pentru a atenua genele. Inhibarea oncogenelor utilizează o metodă complet alternativă la chimioterapie și nu necesită utilizarea chimioterapiei pentru a produce efecte. La pacienții cu răspunsuri slabe la chimioterapie, pentru care nu pot fi găsite tratamente eficiente, inhibarea directă a genelor poate ajuta. Majoritatea pacienților nu au cunoștință de opțiunile lor atunci când vine vorba de tratarea cancerului. Inhibarea genelor este doar una din multele alternative pentru îngrijirea cancerului, care trebuie sa fie abordate în mod corespunzător pentru pacienți.

IMX – Imunoterapie în tratamentele pentru cancer

După decenii de cercetări la unele dintre institutele oncologice de top din lume, imunoterapia este în cele din urmă pusă în prim-planul protocoalelor de tratament al cancerului pentru a ajuta pacienții în stadii avansate sau cu cancere complexe. Imunoterapia stimulează sistemul imunitar pentru combaterea și eliminarea celulelor canceroase și a tumorilor. Avantajul utilizării sistemului imunitar pentru tratarea cancerului constă în capacitatea sa de a elimina celulele canceroase active, precum și celulele canceroase metastazice dominante. Cheia utilizării eficiente a acestui tratament avansat se bazează pe capacitatea de a direcționa sistemul imun la celulele canceroase, astfel încât acestea să nu poată evita tratamentul. Imunoterapia este foarte eficientă datorită capacității sale de a ataca cancerele care pot fi văzute pe scanările PET/CT, precum și celulele canceroase prea mici pentru a fi observate prin imagistica tradițională. Din păcate, aceste tratamente pentru cancer nu sunt disponibile în mod tradițional pacienților cu cancer deoarece majoritatea imunoterapiilor nu au avut timp să treacă prin aprobarea FDA (în SUA). Tratamente precum virusurile oncolitice, terapia cu celule dendritice modificate genetic, terapia celulară cu celule ucigașe, terapia cu celule T, devin obiectivul principal al studiilor și vor deveni parte a standardului de tratament în deceniul următor în oncologie. Din fericire, centrele internaționale pentru tratarea integrativă a cancerului utilizează aceste opțiuni de imunoterapie. Din păcate, cercetările au în vedere obținerea de tratamente sau tehnologii care să poată fi brevetate în scopul obținerii unor profituri uriașe, fără a ține cont de faptul că multe dintre remediile naturale, mai ales sub formă de extracte concentrate, îndeplinesc tocmai aceste funcții de activare a sistemului imunitar, și de eliminare a celulelor tumorale. Un asemenea remediu foarte complex este acesta >>click aici<<.

Tratamentul GTFC pentru cancer

GTFC (genetically targeted fractionated chemotherapy – chimioterapia fracționată cu țintire genetică) este un nou tratament pentru cancer care a fost utilizat cu succes pentru a ajuta pacienții în cazurile în care alte forme de chimioterapie nu reușesc. GTFC este o formă de chimioterapie cu doză mică, fracționată, care poate atinge până la 7-10 markeri genetici pe baza testelor de mutație în timp real, ceea ce nu poate face chimioterapia tradițională standard. GTFC asigură, de asemenea, că majoritatea pacienților prezintă efecte secundare minime datorită utilizării dozelor micronice/scăzute. Doza minimă funcționează pentru a preveni rezistența la tratament (MDR). Iată cum funcționează: Informațiile genetice curente sunt colectate printr-un test de sânge in timp real, nu doar din țesutul biopsic vechi. Această informație în timp real permite medicilor să analizeze ce genetică a cancerului pacientului va răspunde cel mai probabil astăzi, nu ceea ce ar fi răspuns cu 6 luni în urmă când biopsia a fost inițial efectuată. Adevărata cheie și abordarea revoluționară nu se referă doar la cele mai bune opțiuni de tratament, ci și la cele mai bune remedii fito-terapeutice naturale care ajută la îmbunătățirea tratamentului general. Terapiile naturale țintite/orientate sunt adesea confirmate ca ajutor și suport în tratamentul pacienților, alături de tratamentele chemoterapeutice țintite. Cea mai bună parte a acestor terapii naturale, care lucrează în tandem cu agenții chimioterapeutici, este faptul că efectele secundare sunt mult reduse și în organism sunt asimilate mult mai puține toxine, ceea ce face ca pacienții să-și trăiască viața fără a fi afectați de efectele adverse ale tratamentelor.

Autorii acestui articol nu garantează rezultatele. Rezultatele nu sunt tipice și vor varia de la o persoană la alta. >>CONTACTEAZĂ-NE click aici<<

Sursa:

www.envita.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*