admin/ February 17, 2018/ blog/ 0 comments

Alimentele în cancer

Alimentele reprezintă, într-o proporție semnificativă, atât cauza cât și „medicamentele” ce contribuie la vindecarea cancerului.

În timpul iernii, pielea se crapă, sinusurile noastre încep să se usuce și chiar și articulațiile devin mai rigide. Ca rezultat, membranele mucoase din organism încep să devină iritate şi produc mai mult mucus, fiind un teren propice pentru răceli, gripă, înmulțirea bacteriilor și chiar a celulelor canceroase.

Dar nu îți face griji, natura oferă antidotul pentru toate aceste probleme prin alimentele pe care le mănânci. Iată 5 tipuri de alimente care te vor ajuta să ai o stare de sănătate bună în această iarnă și nu numai.

Mai multe legume „subterane”

Ridichile, sfecla, morcovii, cartofii, cartofi dulcii și, în general, toate rădăcinoasele care se dezvoltă în pământ toată vara sunt grele și mai dense, ceea ce le face ideale pentru sezonul rece. Rădăcinoasele sunt, de asemenea, bogate în fibre, minerale, vitamina A și vitamina C, încărcate cu antioxidanți, toate fiind un sprijin iarna, pentru ca tu să fii sănătos.

Oncoforte® este unul dintre cele mai complete remedii naturale anti-tumorale din lume, conform studiilor ştiinţifice şi bibliografiei aferente fiecărui ingredient. Oncoforte este rezultatul multor ani de studii, teste şi încercări ale unor firme producătoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. În urma combinării diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentraţii şi origini dintre cele mai diverse s-a ajuns la această formulă completă cu multiple acţiuni benefice pentru întregul organism, indiferent de sex sau de vârstă.

Mai multă grăsime

În timpul lunilor de iarnă, o dietă mai bogată în grăsimi previne răcirea corpului, împreună cu substanțele nutritive de care ai nevoie pentru a repara, reconstrui și întineri corpul înainte de a veni primăvara. Peștii migratori de apă rece din Alaska au o mulțime de acizi grași esențiali cu adevărat importanți, cum ar fi Omega-3. De asemenea, folosește mult uleiul de măsline și uleiul de nucă de cocos în timpul lunilor de iarnă.

Mai multe proteine

Proteinele sunt mult mai necesare în timpul iernii. Poți găsi proteine sănătoase în nuci, semințe, spirulină, iaurt și ouă. În timpul iernii, proteinele sunt elemente nutritive esențiale pentru rezistența structurală, sănătatea pielii, imunitate și multe altele.

Oncoforte este suplimentul natural care te poate ajuta să creşti oxigenarea celulară prin aportul de extracte naturale şi nutrienţi extrem de importanţi în producerea hemoglobinei, responsabilă de transportul oxigenului în celule şi în creşterea fluxului sanguin la nivel periferic. Acesta din urmă asigură mai mult oxigen acolo unde este mai mare nevoie de el. De asemenea, va contribui la îmbunătăţirea transportului de nutrienţi şi la intensificarea metabolismului celular pentru o bună funcţionare a celulelor.

Alimentele fermentate

Fermentația, care este menită să păstreze legumele pentru iarnă, sprijină imunitatea microbiană a intestinului în timpul lunilor de iarnă. Alimentele fermentate la cald, de asemenea, aduc un beneficiu organismului în timpul iernii. Încearcă să consumi mai multe alimente fermentate precum brânză, iaurt și varză acră.

Mai multe fibre

Alimentele bogate în fibre sunt eficiente în perioada de toamnă și iarnă pentru a sprijini o mai bună sănătate intestinală. Fibrele ajută digestia și creează un tranzit intestinal normal.

Cancerul are cauze multiple, iar apariţia uneia sau a mai multor tumori poate să aibă loc oriunde în organism. Stilul de viaţă, alimentația, poluarea, stresul emoţional, predispoziţia genetică, infecţiile micotice sau alte elemente favorizante sunt cele care declanşează cancerul.

Oncoforte® beneficiază de una dintre cele mai complexe compoziţii din lume, ce include 26 de ingrediente naturale, având una dintre cele mai mari cantităţi de substanţe active per capsula dintre toate suplimentele cu aceeaşi recomandare. Oncoforte® este realizat într-o unitate de producţie din S.U.A. cu laboratoare şi tehnologii certificate NSF-GMP, FDA, ICS-USDA Organic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*