admin/ February 4, 2021/ blog/ 0 comments

Ședințele de chimioterapie sunt indicate de către medicii oncologi în cazul suferinzilor de cancer, în speranța că vor reuși să se numere printre cei care supraviețuiesc acestei cumplite afecțiuni. Însă, dacă sau cineva drag ție se confruntă cu diagnosticul de cancer știi că nu este o afecțiune banală, ușor de suportat, și pentru care nu există un tratament clasic, care să îți asigure șansele totale de vindecare. Din fericire, există și unele soluții care te pot face să îți fie mai ușor. Una dintre acestea sunt și frunzele de graviola, despre care oamenii de știință sunt de părere că ar foarte eficiente în lupta ta sau a celor dragi cu cancerul.

Bun efect anticancerigen

Deși la noi în țară este aproape necunoscut, graviola este un fruct ale cărui frunze au unul dintre cele mai bune efecte anticancerigene din lume. Multe dintre medicamentele indicate în caz de cancer le au în compoziție, deoarece sunt recunoscute ca având capacitatea de a distruge doar celulele canceroase, spre deosebire de ședințele de chimioterapie. Multe studii medicale care se derulează în prezent se concentrează asupra efectelor anticancerigene ale acestora. Până la ora actuală, cercetările efectuate au scos în evidență și faptul că frunzele de graviola conțin ingrediente active care au un excelent efect anticancerigen, deoarece pot distruge celulele maligne în cazul a peste 10 tipuri de cancer, precum cel mamar, ovarian, de prostată, pulmonar, de pancreas și limfom.

Tratarea și prevenirea cancerului

Potrivit cercetătorilor care le-au analizat, frunzele de graviola sunt excelente atât pentru a preveni, dar și a trata această cumplită afecțiune. De fapt, substanțele conținute de ele au un efect anticancerigen de 10.000 ori mai puternic decât medicamentele folosite în tratarea acestei afecțiuni. Și, spre deosebire de acestea din urmă, nu au efectele adverse atât de cunoscute ale chimioterapiei.

Trei direcții de acțiune

Există trei direcții pe care frunzele de graviola le urmăresc atunci când intră în acțiune. Acestea sunt:

  • Distrugerea celulelelor canceroase,
  • Neutralizarea acțiunea radicalilor liberi asupra celulelor sănătoase, protejându-le,
  • Stimularea sistemului imunitar pentru a putea lupta mai bine împotriva cancerului.

Chiar și celulele care în mod normal rezistă și în urma ședințelor de chimioterapie sunt distruse cu ajutorul frunzelor de graviola.

Atenție la sucul din fruct!

Din păcate, din necunoștință de cauză, multă lume consideră că fructul de graviola este cel care are efectul anticancerigen despre care aminteam în rândurile anterioare. Total greșit, susțin specialiștii, care sunt de părere că sucul are doar unele beneficii nutritive și… cam atât. De asemenea, atunci când este consumat pe o perioadă îndelungată, poate ataca nervii, producând neurotoxicitate și simptome care sunt similare bolii Parkinson.

Cu totul alta este situația când vine vorba despre frunzele de graviola, care au un efect benefic în cazul persoanelor care suferă de cancer. Studii recente au venit chiar cu informații noi, care menționează faptul că extractul din frunzele de graviola împreună cu acidul elagic pe care îl regăsim în zmeură au capacitatea de a reduce riscul infecției cu HPV, atât în cazul femeilor care au leziuni cervicale, cât și în cazul celor care nu prezintă astfel de leziuni.

Oncoforte și frunzele de graviola

Atunci când este completat și cu acțiunea sinergică a altor ingrediente naturale, eficiența extractului sau pulberii din frunzele de graviola este și mai puternică. Cel mai bun exemplu în acest sens este Oncoforte, un un supliment ce conține o cantitate generoasă de extract din frunze de graviola, la care se adaugă și alte 25 de ingrediente puternice, ceea ce îl face un remediu natural excelent împotriva stresului oxidativ, cauza a peste 90% dintre bolile cunoscute, printre care și cancerul. Îl poți găsi chiar aici, la un preț special.

Formula ideală în fiecare capsulă

Grupul de cercetători care a creat Oncoforte a înțeles rapid că nu este suficientă doar folosirea plantelor cu efect cancerigen pentru a crea un produs pentru terapia cancerului. Era nevoie de doza optimă din fiecare, astfel încât efectul să fie maxim. De aceea, a fost nevoie de multă muncă, dar la final rezultatul a fost cel dorit: fiecare capsulă de Oncoforte conține doza optimă din fiecare substanță de care organismul are nevoie în lupta cu cancerul.

Proprietățile Oncoforte în terapia cancerului

Specialiștii care au colaborat la crearea acestuia susțin că în urma administrării lui, organismul are parte de reducerea proliferării celulelor tumorale, reglarea activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reducerea semnificativă a procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglarea circulația sangvină și nu numai.

Ajutor în refacerea organismului slăbit de boală

După cum aminteam ceva mai sus, atunci când vine vorba despre terapia cancerului, cea clasică, în urma ei organismul este foarte solicitat și de aceea apar multe efecte adverse neplăcute. Toate acestea nu se aplică și în cazul Oncoforte, pentru că este unul produs natural. De asemenea, pentru că în alcătuirea lui intră doar plante atent selecționate, printre care se află și frunzele de graviola, bolnavul va avea parte și de multe vitamine și minerale de care are nevoie pentru a se reface mai repede.

Celulele tumorale nu înseamnă cancer

Oncologii susțin că fiecare organism conține celule tumorale, dar asta nu trebuie să fie un motiv de panică pe motiv că în viitor ai putea suferi de cancer. De fapt, celulele tumorale nu înseamnă cancer! Reține că tumorile benigne duc foarte rar la apariția cazurilor de cancer.  Cu o bună funcționare a sistemului imunitar, printr-o bună oxigenare celulară și cu ajutorul moleculelor de semnalizare redox, acestea pot fi îndepărtate ușor din organism.

Ajută-ți organismul să se vindece singur!

Organismul nostru are capacitatea de a se auto-vindeca, evident cu condiția să aibă la dispoziție substanțele naturale care să contribuie la buna funcționare a celulelor. Aici intervine și Oncoforte, cu al său conținut creat special pentru terapia cancerului.

Aliatul tău împotriva cancerului!

În pofida multor cârcotași, există numeroase mărturii ale persoanelor care au folosit Oncoforte și au beneficiat de efectele sale pozitive. Din păcate însă, cel puțin deocamdată Oncoforte nu este privit ca un medicament care vindecă de această afecțiune. Cu toate acestea, tu poți poți folosi Oncoforte în paralel cu tratamentul pentru cancer prescris de medicul oncolog, pentru că ai parte de un aliat de nădejde, unul care te mai scapă și de efectele adverse ale terapiei clasice.

Fă o schimbare în viața ta și alege să trăiești sănătos, schimbă-ți obiceurile alimentare, stilul de viață, bucură-te de frumusețea naturii și fă mai multă mișcare! Deși este greu, cancerul mai poate și învins!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*