admin/ November 10, 2020/ blog/ 0 comments

Cancerul glandei tiroide este o afecțiune care se manifestă, de regulă, în rândul persoanelor tinere. Din fericire, spre deosebire de alte tipuri de cancer, acesta are o rată de supraviețuire mult mai ridicată, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignori tratamentul și să nu urmezi întocmai recomandările medicului oncolog.

Simptome asociate cu cancerul glandei tiroide

De regulă, cancerul glandei tiroide nu este depistat în fazele incipiente, pentru că nu prezintă simptome care să dea de gândit cum că lucrurile nu funcționează pe acolo. Cu toate acestea, pe măsură ce tumora avansează, apar unele manifestări neplăcute. Cele mai cunoscute sunt:

  • schimbarea vocii
  • răgușeală
  • dificultăți în respirație și/sau înghițire
  • umflarea ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului
  • durere în gât
  • o formațiune poziționată în partea din față a gâtului

Cu toate acestea, simptomele la cancerul glandei tiroide sunt în mod frecvent asociate cu alte afecțiuni, de aceea este nevoie de investigații suplimentare pentru a se infirma sau confirma diagnosticul. Reține: nu neglija niciun simptom care te duce cu gândul că ai putea suferi de această afecțiune, deoarece depistat din timp, cancerul glandei tiroide este mult mai ușor de vindecat.

Factori de risc

Chiar dacă se spune că toată lumea are celule canceroase în corp, asta nu înseamnă că automat vor suferi de această afecțiune. Cancerul tiroidian are anumiți factori de risc, dintre care amintim:

  • persoanele expuse la radiații.
  • istoricul familial

Tratament

Înainte de a discuta despre tratamentul pentru cancerul tiroidian, reamintim faptul că este unul dintre cancerele care au un prognostic bun privind vindecarea. Potrivit medicilor oncologi, principal formă de tratament constă în îndepărtarea totală, printr-o intervenție chirurgicală, a glandei tiroide. În unele cazuri se recomandă chiar și o disecție a ganglionilor limfatici. Dacă a fost luată această decizie, pacientul va avea nevoie ca pe parcursul întregii vieți să urmeze apoi o terapie de substituție hormonală.

Tratamente suplimentare

Fiecare pacient are parte de tratamentul lui, în funcție de cât de avansat era cancerul tiroidian, sau de tipul acestuia. Alte criterii care sunt luate în considerare se referă la cât de mare este tumora, stadiul în care se află, vârsta pacientului. În principiu, acestea sunt datele după care medicii oncologi stabilesc tratamentul, care poate consta în radioterapie externă, radioterapie cu iod (administrarea de iod radioactiv în scopul distrugerii țesutului tiroidian rămas în caz de extindere locală sau pentru distrugerea metastazelor), chimioterapie, terapie hormonală.

Darul naturii pentru sănătatea ta!

De cele mai multe ori, tratamentul pentru cancer presupune operația de înlăturare a tumorii, urmată apoi de ședințe chinuitoare de chimioterapie. Cu toate acestea, prea puține persoare sunt conștiente că există și antitumorale naturale, cu efecte extraordinare, care vă pot deveni aliați de nădejde în lupta cu această afecțiune. Din fericire, în prezent oamenii se conving din ce în ce mai mult că întoarcerea către natură este calea către o stare de bine a organismului. În natură găsim acele plante de care organismul nostru are nevoie pentru a se vindeca singur. Cu toate acestea, este destul de dificil să poți face față cu brio provocărilor: stresul, stilul de viață total nesănătos, poluarea, consumul de alimente care au fost tratate cu ingrediente chimice, și altele asemănătoare, care sunt doar câțiva dintre dușmanii unei bune funcționări a organismului.

Oncoforte, aliatul tău!

La concluzia de mai sus, cum că natura ne oferă toate substanțele de care organismul uman are nevoie pentru a se vindeca au ajuns mai mulți specialiști de peste Ocean care, împreună cu mai mulți medici români au creat Oncoforte, un produs 100% natural care, potrivit celor care au făcut acest lucru posibil, este un tratament natural pentru cancer care chiar are efect și poate fi găsit aici. Și nu uita, doar în această săptămână pe site-ul bioelemente.ro ai reduceri substanțiale, de Black Friday. Profită și tu!

A fost nevoie de multă muncă pentru a se găsi formula ideală, dar din fericire cercetările au fost încununate de succes, iar cei care au contribuit la crearea Oncoforte sunt de părere că fiecare capsulă conține doza optimă din fiecare substanță de care organismul are nevoie în lupta cu cancerul.

Cele mai bune efecte

Efectele Oncoforte se referă la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai. 26 de ingrediente active și 5 inactive intră în compoziția sa, iar creatorii lui sunt de părere că Oncoforte reprezintă poate cel mai bun tratament natural împotriva cancerului, cu acținui deosebit de eficace. În plus nu are niciun fel de efecte adverse, iar vitaminele și mineralele conținute de plantele care intră în compoziția sa ajută organismul să se refacă mai repede și să facă față cu bine provocărilor la care este supus.

Pentru că încă nu este recunoscut ca un medicament antitumoral, poți folosi Oncoforte în paralel cu tratamentul pentru cancer prescris de medicul oncolog, pentru că acesta te ajută și pentru a scăpa de multe dintre neplăcerile care însoțesc, de regulă, tumorile maligne. Totodată, efectele Oncoforte se resimt și în alte funcții ale organismului, cum ar fi întărirea sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, metabolismul energetic celular este reglat, iar îmbătrânirea celulară este mult încetinită.

Compoziția Oncoforte

Potrivit medicilor care au colaborat la crearea Oncoforte, acesta are compoziția perfectă, iar substanțele conținute sunt în cantitățile optime necesare organismul pentru învinge tumorile maligne:

• Un amestec brevetat de biomasă de miceliu din cele mai eficiente ciuperci terapeutice – shiitake, maitake și reishi;

• Un amestec brevetat din extracte de plante – Rheum palmatum – rădăcină, Arctium lappa – rădăcină, Rumex acetosella – frunză și Ulmus fulva – coajă internă;

• Vitamine – vitamina E, D-alfa tocoferol succinat, Vitamina C, Acid ascorbic;

• Pulberi și extracte din plante cu acțiuni antitumorale cunoscute

• Graviola – extract din frunză,

• Turmeric – rizomi,

• Măslin -extract din frunză,

• Gheara mâței – extract din coajă,

• Astragalus – pulbere din rădăcină,

• Orz verde – pulbere din părți aeriene,

• Ceai verde – extract din frunză,

• Pin roșu chinezesc – extract din coajă,

• Rodie – extract din fruct,

• Zmeură – pulbere din fruct,

• Sâmburi de struguri – extract standardizat,

• Ginseng, rădăcină – pulbere și

• Usturoi, bulb – pulbere.

La acestea se adaugă extracte standarizate speciale:

• licopen,

• quercitina,

• betaglucan pulbere și

• Fiber Aid Arabinogalactan, Larix laricina, zadă – extract.

Pentru un efect optim, trebuie să se administreze două capsule, de două ori pe zi, de preferat cu jumătate de oră înaintea meselor principale.

Cancerul poate fi învins!

Chiar dacă lupta cu cancerul nu este una ușoară, asta nu înseamnă că este pierdută din start. Ai nevoie de mult ajutor pentru a încheia acest capitol în calitate de învingător, iar Oncoforte se află printre ei. Învinge și tu cancerul tiroidian!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*