admin/ May 6, 2020/ blog/ 0 comments

Terapia cancerului, cea clasică, care constă în chimioterapie, radioterapie sau îndepărtarea chirurgicală, este una chiar foarte agresivă pentru organism, și care va afecta chiar și celulele sănătoase. Cu toate acestea, rata celor care se vindecă nu este chiar atât de ridicată. De aceea, oameni de știință din întreaga lume încearcă să găsească remediul perfect pentru această cumplită afecțiune.

Factori care favorizează cancerul

După ce tu sau cineva drag primește diagnosticul de cancer, după șocul inițial, începi să ai multe întrebări, iar una dintre acestea este: ce a dus la apariția acestei afecțiuni? Răspunsul este unul mult mai complex, și începem prin a aminti despre imunitatea scăzută a organismului, despre faptul că oxigenarea celulară este absent, este afectat echilibrul redox celular, apare stresul oxidativ.

De asemenea, specialiștii sunt de părere că mai există și alți factori care pot determina apariția cancerului, și aici intră stilul de viață dezorganizat, poluarea, stresul emoțional, predispoziția genetică, infecțiile micotice și nu numai.

Oncoforte, aliatul tău în terapia cancerului!

Pentru ca terapia cancerului să aibă un efect pozitiv, este important să se adopte și un stil de viață sănătos.

Există numeroase plante în întreaga lume despre care cercetătorii sunt de părere că ar avea un efect anticancerigen, dar nimeni, niciodată, nu a avut posibilitatea să le consume pe toate, pentru a beneficia de proprietățile lor. Până acum când, mai mulți specialiști de peste Ocean împreună cu mai mulți medici români au creat Oncoforte, un produs 100% natural care, potrivit celor care au făcut acest lucru posibil, este un tratament natural pentru cancer care chiar are efect. Acum îl poți procura și tu, chiar de aici.

Formula ideală în fiecare capsulă

Dar nu era suficientă folosirea plantelor cu efect cancerigen pentru a crea un produs pentru terapia cancerului. Era nevoie de doza optimă din fiecare, astfel încât efectul să fie maxim. De aceea, a fost nevoie de multă muncă, dar la final rezultatul a fost cel dorit: fiecare capsulă de Oncoforte conține doza optimă din fiecare substanță de care organismul are nevoie în lupta cu cancerul.

Proprietățile Oncoforte în terapia cancerului

Specialiștii care au colaborat la crearea acestuia susțin că în urma administrării lui, organismul are parte de reducerea proliferării celulelor tumorale, reglarea activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reducerea semnificativă a procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglarea circulația sangvină și nu numai.

Ajutor în refacerea organismului slăbit de boală

Atunci când vine vorba despre terapia cancerului, cea clasică, în urma ei organismul este foarte solicitat și de aceea apar multe efecte adverse neplăcute. Toate acestea nu se aplică și în cazul Oncoforte, pentru că este unul produs natural. De asemenea, pentru că în alcătuirea lui intră doar plante atent selecționate, bolnavul va avea parte și de multe vitamine și minerale de care are nevoie pentru a se reface mai repede.

Celulele tumorale nu înseamnă cancer

Oncologii susțin că fiecare organism conține celule tumorale, dar asta nu trebuie să fie un motiv de panică pe motiv că în viitor ai putea suferi de cancer. De fapt, celulele tumorale nu înseamnă cancer! Reține că tumorile benigne duc foarte rar la apariția cazurilor de cancer.  Cu o bună funcționare a sistemului imunitar, printr-o bună oxigenare celulară și cu ajutorul moleculelor de semnalizare redox, acestea pot fi îndepărtate ușor din organism.

Organismul nostru are capacitatea de a se auto-vindeca, evident cu condiția să aibă la dispoziție substanțele naturale care să contribuie la buna funcționare a celulelor. Aici intervine și Oncoforte, cu al său conținut creat special pentru terapia cancerului.

Aliatul tău, Oncoforte!

În pofida multor cârcotași, există numeroase mărturii ale persoanelor care au folosit Oncoforte și au beneficiat de efectele sale pozitive. Din păcate însă, cel puțin deocamdată Oncoforte nu este privit ca un medicament care vindecă de această afecțiune. Cu toate acestea, tu poți poți folosi Oncoforte în paralel cu tratamentul pentru cancer prescris de medicul oncolog, pentru că ai parte de un aliat de nădejde, unul care te mai scapă și de efectele adverse ale terapiei clasice.

În plus, dacă ești responsabil și faci o schimbare în viața ta și alegi să trăiești sănătos, Oncoforte te ajută să ai parte de anihilarea radicalilor liberi care sunt responsabili de afectarea celulelor și transformarea lor în celule tumorale.

Efecte pozitive cu Oncoforte

Prin compoziția sa, Oncoforte te ajută să ai parte de diminuarea semnificativă a acțiunii nocive a radicalilor liberi, și astfel se previne apariția proceselor degenerative. Alte efecte pozitive înregistrate în urma administrării de Oncoforte mai sunt și: întărirea sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, metabolismul energetic celular este reglat, iar îmbătrânirea celulară este mult încetinită.

Compoziția Oncoforte

A fost nevoie de multă muncă pentru a se găsi compoziția perfectă, dar din fericire s-a reușit acest lucru. Nu mai puțin de 26 de componenți activi îl fac pe Oncoforte să fie poate cel mai bun tratament natural împotriva cancerului, cu acțiuni deosebit de eficace.

Oncoforte conține:

• Un amestec brevetat de biomasă de miceliu din cele mai eficiente ciuperci terapeutice – shiitake, maitake și reishi;

• Un mix brevetat din extracte de plante – Rheum palmatum – rădăcină, Arctium lappa – rădăcină, Rumex acetosella – frunză și Ulmus fulva – coajă internă;

• Vitamine – vitamina E, D-alfa tocoferol succinat, Vitamina C, Acid ascorbic;

• Pulberi și extracte din plante cu acțiuni antitumorale cunoscute

• Graviola – extract din frunză,

• Turmeric – rizomi,

• Măslin -extract din frunză,

• Gheara mâței – extract din coajă,

• Astragalus – pulbere din rădăcină,

• Orz verde – pulbere din părți aeriene,

• Ceai verde – extract din frunză,

• Pin roșu chinezesc – extract din coajă,

• Rodie – extract din fruct,

• Zmeură – pulbere din fruct,

• Sâmburi de struguri – extract standardizat,

• Ginseng, rădăcină – pulbere și

• Usturoi, bulb – pulbere.

La acestea se adaugă extracte standarizate speciale:

• licopen,

• quercitina,

• betaglucan pulbere și

• Fiber Aid Arabinogalactan, Larix laricina, zadă – extract.

Pentru un efect optim, trebuie să se administreze două capsule, de două ori pe zi, de preferat cu jumătate de oră înaintea meselor principale. Nu-ți face griji, au fost respectate cele mai stricte cerințe și înalte standard în producția suplimentelor alimentare naturale.

Începe lupta cu cancerul!

Cancerul nu înseamnă automat o condamnare la moarte! Trebuie să lupți, iar în bătălie ai nevoie de aliați puternici: un stil de viață sănătos, optimism, tratament, sprijinul celor dragi, Oncoforte, un organism puternic. Toate, la un loc, formează echipa ta, alături de care ești puternic și vei putea să strigi, la sfârșit: Am învins!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*