admin/ December 28, 2017/ Ingrediente/ 6 comments

Oncoforte® – Fiber Aid®Arabinogalactan, Zadă, Larix laricina

Larix laricina Aria de răspândire geografică

Larix laricina, arbore cunoscut în mod obișnuit ca tamarack sau hackmatack este o specie de zadă originară din Canada, de la est de Yukon si Inuvik, spre est până la Newfoundland și, de asemenea, mai la sud, în nord-estul Statelor Unite în Maryland; există și o arie izolată în centrul peninsulei Alaska. Cuvântul tamarack este numele dat de băștinași acestei specii și înseamnă “lemnul folosit pentru zăpadă”.

Proprietățile medicinale și anti-tumorale ale Arabinogalactanului

Arabinogalactan este o substanță chimică asemănătoare amidonului care se găsește în multe plante, dar cele mai mari concentrații se găsesc în copacii de zadă (Larix laricina). Arabinogalactan din zadă este utilizat pentru medicamente. Majoritatea arabinogalactanului din zadă, pe care îl veți găsi în comerț, este produs din zada de vest (Larch occidentalis), cea prezentă în America de Nord.

Fiber Aid®Arabinogalactan este utilizat pentru

În alimentele procesate, arabinogalactan este utilizat ca stabilizator, liant și îndulcitor natural.

Arabinogalactan – studii științifice

Prezența în compoziția Oncoforte® a extractului arabinogalactan este bine susținută de studiile care arată acțiunea acestuia în cancerele hepatice. 

Într-un studiu efectuat în 1991 de către departamentul de patologie al Spitalului Universității Sahlgrenska din Goteborg, Suedia (4), se arată cum Arabinogalactanul reduce metastazele hepatice și crește speranța de viață a subiecților cu cancer hepatic.

Un alt studiu a pus în evidență acțiunea de blocare a dezvoltării tumorilor hepatice la șoarecii cărora li s-au injectat celule tumorale, prin administrarea de Arabinogalactan (5)

Cele mai multe studii care evidențiază acțiunea anticancerigenă a Fiber Aid®Arabinogalactan sunt în cazurile de cancer  hepatic, așa cum se poate vedea și în acest material din Revista de Medicină Alternativă (6)

Oncoforte - cel mai puternic aliat în lupta cu cancerul

Comandaţi Acum! >     Livrarea Gratuită

Bibliografie:

1.www.mskcc.org

2.www.ncbi.nlm.nih.gov

3. Does larch arabinogalactan enhance immune function? A review of mechanistic and clinical trials. Dion C, Chappuis E, Ripoll C. Nutr Metab (Lond). 2016 Apr 12;13:28. doi: 10.1186/s12986-016-0086-x. eCollection 2016. Review. PMID: 27073407

4. Arabinogalactan blockade of experimental metastases to liver by murine hepatoma. Hagmar B, Ryd W, Skomedal H. Invasion Metastasis. 1991;11(6):348-55. PMID: 1822847

5. Inhibition of liver metastasis in mice by blocking hepatocyte lectins with arabinogalactan infusions and D-galactose. Beuth J, Ko HL, Oette K, Pulverer G, Roszkowski K, Uhlenbruck G. J Cancer Res Clin Oncol. 1987;113(1):51-5. PMID: 3818778

6. Gregory S. Kelly, ND – Associate Editor, Alternative Medicine Review; Private Practice, Greenwich, CT. 56 Lafayette Place, Suite C, Greenwich, CT 06830.
Alternative Medicine Review ◆ Volume 4, Number 2 ◆ 1999

 

6 Comments

  1. Mama mea a suferit de cancer la ficat si a luat Oncoforte. este un medicament foarte bun, care a ajutat-o sa se puna pe picioare in timp scurt. Il recomand cu draga inima!

    1. Stimată doamnă Sekelez, vă mulțumim pentru comentariu și aprecieri. Vă rugăm doar să aveți grijă cum îl recomandați mai departe. Oncoforte nu este un medicament, ci un supliment alimentar natural. Multă sănătate în continuare mamei și dumneavoastră!

  2. Am incercat si noi, la recomandarea unui prieten, am avut rezultate foarte bune. Este un antitumoral cum rar mai intalnesti pe piata si il recomand oricui are nevoie. Multa sanatate!

    1. Bună ziua. Vă mulțumim pentru comentariu. V-aș ruga să ne spuneți, dacă se poate, în ce fel v-a ajutat, sau ce apreciați mai mult din acțiunea Oncoforte. Cu stimă,

  3. Din toata inima va spun ca Oncoforte ne-a salvat! Multumim pe aceasta cale ca il distribuiti si in tara noastra si ca putem avea acces la acest medicament foarte puternic.

    1. Doamna Durea, vă mulțumim pentru aprecieri. O mică rugăminte am avea; să țineți cont și să-l recomandați mai departe ca supliment alimentar natural, nu ca medicament. Prin contrast cu Oncoforte, medicamentele sunt în cea mai mare parte produse de sinteză sau obținute prin extragerea din plante doar a anumitor substanțe care nu mai acționează, de obicei, la fel cu compoziția complexă a plantei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*