admin/ May 13, 2020/ blog/ 0 comments

Schimbă-ți stilul de viață! Auzim frecvent această expresie, chiar de la cei dragi nouă, îngrijorați de modul în care decidem să ne trăim viața. Cu toate acestea, adesea o ignorăm și îi realizăm cu adevărat importanța doar în momentul în care aflăm diagnosticul dur: cancer!

O luptă care nu trebuie dusă în singurătate

Diagnosticul de cancer reprezintă de fapt un început: cel al unei lupte pe care nu trebuie să o duci singur. Ai nevoie de cei dragi alături, dar nu uita și de recomandarea medicului și a rudelor și prietenilor: schimbă-ți stilul de viață. Și, într-adevăr, așa este: schimbarea stilului de viață mărește eficiența tratamentului și astfel cresc semnificativ și șansele de vindecare.

Schimbă-ți viața și nu lăsa cancerul să câștige lupta!

Oricât de dur este acest diagnostic și cât de greu este de înțeles, nu trebuie să pierzi deloc lupta. În afară de faptul că trebuie să îți schimbi stilul de viață, încearcă să fii cât mai bine informat despre tipul de cancer cu care ai fost diagnosticat: află care sunt metodele de tratament, ce presupun ele, dacă există și metode naturale care pot fi administrate și care chiar au rezultate, și altele asemănătoare.

Un stil de viață sănătos

Majoritatea dintre cei diagnosticați cu cancer au ales să ducă un stil de viață sănătos, din toate punctele de vedere, iar mulți dintre ei se află acum printre cei care pot afirma că au învins cancerul.

Trebuie să fii conștient că natura este cea ne oferă toate substanțele de care organismul uman are nevoie pentru a se vindeca, dar este imposibil pentru un om să consume toate acele plante, legume sau fructe cu proprietăți anticancerigene.

Și atunci, de ce să nu se creeze un produs care să le conțină pe toate? Așa au gândit mai mulți specialiști de peste Ocean care, împreună cu mai mulți medici români au creat Oncoforte, un produs 100% natural care, potrivit celor care au făcut acest lucru posibil, este un tratament natural pentru cancer care chiar are efect, și pe care îl poți găsi chiar aici.

Doza optimă în fiecare capsulă

A fost nevoie de multă muncă de cercetare pentru a se găsi formula ideală, care să conțină cantitatea ideală din fiecare ingredient în parte. Cu toate acesteam rezultatul final a fost cel dorit, iar cercetătorii care au contribuit la crearea Oncoforte sunt de părere că fiecare capsulă conține doza optimă din fiecare substanță de care organismul are nevoie în lupta cu cancerul.

Gestionarea emoțiilor

Primul pas atunci când vine vorba despre lupta cu cancerul și schimbarea stilului de viață se referă la gestionarea emoțiilor. Este nevoie de multă muncă, și cu siguranță la început vei fi copleșit. Vei simți ură, frustrare, dezamăgire, lipsă de speranță. Toate în același timp, apoi și pe rând. De aceea, încearcă să le faci față gândurilor negative, iar dacă nu reușești, cere ajutor de specialitate, nu este o rușine!

Atenție la numărul de kilograme!

Pentru o mai mare eficiență a tratamentului, dar și reducerea riscului de recurență, trebuie să fii foarte atent la numărul de kilograme în plus. De asemenea, nici pierderea prea multor kilograme nu este indicată, de aceea, mare atenție la greutatea corporală!

Schimbă-ți stilul alimentar!

Schimbă-ți stilul de viață și înțelege că o alimentație sănătoasă nu poate decât să-ți fie de folos. De asemenea, reține că această boală, dar și tratamentele urmate, pot schimba modul în care organismul tolerează anumite alimente.

Cât mai multe legume și fructe

Excelente surse de vitamine, minerale și fitonutrienți, legumele și fructele nu trebuie să-ți lipsească atunci când vine vorba despre lupta cu cancerul.

Oncoforte-alcalinitatea și cancerul

Pentru rezultate optime ai nevoie de două porții de fructe pe zi și măcar cinci porții de legume. Profită întotdeauna de cele de sezon, pentru a fi sigur de o porție zdravănă de vitamine. De asemenea, pe cât posibil, evită sucurile, deoarece prin stoarcere se pierd multe dintre substanțele nutritive necesare.

Proteine recomandate

Pentru menținerea unui sistem imunitar sănătos, proteinele sunt de o mare importanță. De aceea, se recomandă ca bolnavii de cancer să nu renunțe la proteine, dar să le aleagă pe cele mai bune. Cele mai bune surse de proteine sunt peștele, carnea de pasăre – pui, curcan, carnea roșie slabă, ouă organice, produse lactate degresate, oleaginoase sau leguminoase: fasole, linte, năut.

Grăsimi sănătoase

Nici grăsimile nu trebuie evitate în regimul alimentar al bolnavului de cancer, doar că trebuie folosite doar cele bune, care se găsesc în principal uleiurile de măsline, avocado, fructele oleaginoase, ulei de rapiță și arahide.

Carbohidrații

Carbohidrații sunt cei care oferă organismului ”combustibilul” de care are nevoie, de aceea nu se recomandă renunțarea la aceștia doar, din nou, este indicată apelarea la cele mai bune surse: fructe, legume și cereale integrale.

Nu uita de hidratare!

Aproape două treimi din organismul nostru este alcătuit din apă, așa că este nevoie de o hidratare corectă. Cu atât mai mult în cazurile de cancer când te poți confrunta cu accentuarea stărilor de vomă sau diaree, din cauza efectelor adverse ale tratamentului clasic, ai nevoie de o bună hidratare!

Renunță la alcool și țigări!

Dacă până să fii diagnosticat cu cancer te numărai printre fumători, acum este timpul să renunți la țigări. În cazul în care nu reușești, îți spunem doar că îți scazi singur șansele de vindecare și le crești pe cele de a dezvolta o altă formă de cancer!

De asemenea, medicii recomandă să uiți și de consumul de alcool, fie el și ocazional, pentru a crește eficiența tratamentului pe care îl urmezi.

Ceva mai multă mișcare

Mai multă mișcare nu poate fi decât benefică, așa că începe să faci ceva mai multe exerciții fizice. Mergi pe jos, înoată, mergi cu bicicleta, pentru că organismul tău va fi mult mai puternic: vei avea mai multă energie, vei reduce stările de epuizare, nivelul de stres se va reduce, la fel și stările de anxietate sau depresie.

Nu este nevoie de exerciții grele, în jur de 20 – 30 de minute de activitate fizică moderată pe zi vor face adevărate minuni. Chiar dacă nu erai genul mai activ, schimbă-ți stilul de viață!

Odihnește-te suficient

Și odihna suficientă contează foarte mult în vindecarea cazurilor de cancer. Insomnia poate duce la agravarea anumitor simptome, iar acea senzație de oboseală dată de lipsa odihnei face tratamentul mai dificil de de suportat. O soluție ar putea fi și apelarea la suplimentele naturale de melatonină.

Puterea este în tine!

Reține însă că, orice s-ar întâmpla, puterea de a învinge cancerul este în tine. Schimbă-ți stilul de viață, urmează tratamentul, nu renunța la speranță, roagă-te și luptă!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*