admin/ April 9, 2020/ blog/ 0 comments

În ultima vreme, cazurile de cancer s-au înmulțit în întreaga lume. Aproape că nu există persoană care să nu cunoască pe cineva care suferă de această afecțiune. Statisticile nu sunt nici ele prea încurajatoare, iar tumorile maligne își iau tot mai des mult tributul. Cu toate acestea, acum există o speranță, iar diagnosticul de cancer nu mai înseamnă neapărat o condamnare la moarte.

Nu lăsa tumorile maligne să îți conducă viața!

Chiar dacă diagnosticul de cancer este unul care te face să te simți ca și cum pământul ți-a fugit de sub picioare, lumea întreagă s-a oprit și tu ai uitat să respiri pentru câteva momente, este important să te aduni și să înțelegi că lupta cu tumorile maligne se dă pe mai multe fronturi.

Nu poți învinge cancerul dacă tu continui să mergi pe același drum, și nu îți schimbi total și obiceiurile, gândurile, stilul alimentar, sau dacă lași gândurile negative să te cuprindă.  

Alege să fii un învingător!

În afară de tratamentul clasic, recomandat în acest caz, medicii specialiști sunt de părere că factorii emoționali și mentali au un mare rol atunci când vine vorba de a ieși învingător din lupta cu cancerul. Potrivit acestora, cei care reușesc să câștige lupta cu tumorile maligne sunt cei care pot renunța la tot, pentru ceea ce este nou și sănătos pentru ei.

Oncoforte, aliatul tău!

Cei mai mulți dintre cei care au fost diagnosticați cu această cumplită afecțiune au adoptat un stil de viață sănătos, din toate punctele de vedere, iar rezultatele îmbucurătoare nu au întârziat să apară.

La concluzia că natura ne oferă toate substanțele de care organismul uman are nevoie pentru a se vindeca au ajuns mai mulți specialiști de peste Ocean care, împreună cu mai mulți medici români au creat Oncoforte, un produs 100% natural care, potrivit celor care au făcut acest lucru posibil, este un adjuvant natural pentru cancer, cu multe efecte benefice, și poate fi găsit aici.

Doza optimă în fiecare capsulă

A fost nevoie de multă muncă pentru a se găsi formula ideală, dar din fericire cercetările au fost încununate de succes, iar cei care au contribuit la crearea Oncoforte sunt de părere că fiecare capsulă conține doza optimă din fiecare substanță de care organismul are nevoie în lupta cu cancerul.

Efectele Oncoforte

Potrivit oamenilor de știință care au creat Oncoforte, efectele acestuia sunt dintre cele mai bune, iar printre acestea se numără și reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai.

De altfel, compoziția sa este una specială, cu 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive, iar asta îl face poate cel mai bun tratament natural împotriva cancerului, cu acținui deosebit de eficace.

Fără efecte adverse

Tratamentul clasic împotriva cancerului este unul destul de solicitant pentru organism, cu multe efecte adverse, și în urma căruia pacientul se simte foarte slăbit. Din fericire, în cazul Oncoforte toate aceste neajunsuri au fost eliminate, iar administrarea lui nu are niciun fel de efecte adverse. Din contră, pentru că este un produs natural, vitaminele și mineralele conținute de plantele care intră în compoziția sa ajută organismul să se refacă mai repede și să facă față cu bine provocărilor la care este supus.

Organismul trebuie reînvățat să se vindece singur

Medicii oncologi consideră că fiecare organism conține celule tumorale, dar asta nu înseamnă că la un moment dat, toată lumea va suferi de cancer. Dar, după cum se spune, este mai bine să previi decât să vindeci, și să nu lași tumorile maligne să pună stăpânire pe organismul tău. Pentru acest lucru, ai nevoie de un sistem imunitar puternic, care la rândul lui are nevoie de o bună oxigenare celulară, realizată și cu ajutorul moleculelor de semnalizare redox.

Organismul trebuie reînvățat că el știe cel mai bine cum să se vindece singur, de aceea trebuie să-i oferim această șansă, având grijă să nu-i lipsească nici una dintre substanțele care să-i vină în ajutor. Aici intervine Oncoforte, cu beneficiile oferite de cei 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive.

Cancerul poate fi învins

Din păcate, deocamdată Oncoforte nu este privit ca un medicament care te vindecă de cancer, în pofida numeroaselor afirmații pozitive făcute de mulți dintre cei care au învins această afecțiune. Până la recunoașterea lui oficială, poți folosi Oncoforte în paralel cu tratamentul pentru cancer prescris de medicul oncolog, pentru că acesta te ajută și pentru a scăpa de multe dintre neplăcerile care însoțesc, de regulă, tumorile maligne.

Dacă, în plus, decizi că este nevoie de o schimbare și adopți un stil de viață sănătos, atunci Oncoforte te ajută să ai parte de anihilarea radicalilor liberi care sunt responsabili de afectarea celulelor și transformarea lor în celule tumorale.

Un organism mai rezistent

Cu ajutorul Oncoforte, grație compoziției sale bogate în flavonoizi, polifenoli și antioxidanți vegetali, are loc și diminuarea semnificativă a acțiunii nocive a radicalilor liberi, și astfel se previne apariția proceselor degenerative.

Printre alte efecte pozitive aduse de Oncoforte organismului se află și întărirea sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, metabolismul energetic celular este reglat, iar îmbătrânirea celulară este mult încetinită.

Compoziția Oncoforte

După cum spuneam, a fost nevoie de studii îndelungate, dar cercetătorii care au colaborat la crearea Oncoforte sunt convinși că au găsit compoziția perfectă, iar substanțele conținute sunt în cantitățile optime necesare organismul pentru învinge tumorile maligne.

Oncoforte conține:

• Un amestec brevetat de biomasă de miceliu din cele mai eficiente ciuperci terapeutice – shiitake, maitake și reishi;

• Un amestec brevetat din extracte de plante – Rheum palmatum – rădăcină, Arctium lappa – rădăcină, Rumex acetosella – frunză și Ulmus fulva – coajă internă;

• Vitamine – vitamina E, D-alfa tocoferol succinat, Vitamina C, Acid ascorbic;

• Pulberi și extracte din plante cu acțiuni antitumorale cunoscute

• Graviola – extract din frunză,

• Turmeric – rizomi,

• Măslin -extract din frunză,

• Gheara mâței – extract din coajă,

• Astragalus – pulbere din rădăcină,

• Orz verde – pulbere din părți aeriene,

• Ceai verde – extract din frunză,

• Pin roșu chinezesc – extract din coajă,

• Rodie – extract din fruct,

• Zmeură – pulbere din fruct,

• Sâmburi de struguri – extract standardizat,

• Ginseng, rădăcină – pulbere și

• Usturoi, bulb – pulbere.

• La acestea se adaugă extracte standarizate speciale:

• licopen,

• quercitina,

• betaglucan pulbere și

• Fiber Aid Arabinogalactan, Larix laricina, zadă – extract.

Pentru un efect optim, trebuie să se administreze două capsule, de două ori pe zi, de preferat cu jumătate de oră înaintea meselor principale.

Nu renunța la luptă!

Oricât ar fi de greu, nu renunța niciodată la luptă! Un stil de viață sănătos, gânduri pozitive, tratament, Oncoforte, sprijinul celor dragi, toate sunt componentele care pot alcătui rețeta ta de succes pentru a învinge cancerul!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*