admin/ July 7, 2020/ blog/ 0 comments

Stări accentuate de greață, vărsături frecvente, sistem imunitar la pământ… Le recunoști și tu? Sunt doar câteva dintre efectele neplăcute ale citostaticelor, cu care probabil te confrunți chiar tu sau cineva drag care face tratament pentru cancer. De aceea, avem pentru tine câteva informații, despre cum poți să reduci în intensitate aceste neplăceri, în mod natural.

Natura, de mare ajutor

Natura, în măreția ei, ne oferă tot ce avem nevoie pentru a preveni, ameliora și chiar trata cam toate afecțiunile. Chiar și când vine vorba despre efectele neplăcute ale citostaticelor, există numeroase plante care nu doar că protejează ficatul, dar te ajută să îți întărești sistemul imunitar slăbit de boală.

Cele mai bune remedii naturale care te scapă de efectele neplăcute ale citostaticelor

Toate organele au de suferit în urma chimioterapiei, dar sunt afectate în special ficatul, rinichii și stomacul. De aceea, avem câteva sugestii pentru tine, de remedii naturale care te scapă de efectele neplăcute ale citostaticelor, și pe care le poți administra în paralel cu tratamentul clasic pentru cancer.

Armurariul, pentru sănătatea ficatului tău

Armurariul este, poate, cea mai bună plantă care ajută la regenerarea ficatului. De asemenea, efectul toxic pe care chimioterapia îl are în cazul acestui organ este mult diminuat, cu ajutorul armurariului.

Silimarina conținută de armurariu oprește acțiunea toxică a chimioterapiei în cazul celulelor hepatice. Pentru a beneficia de beneficiile armurariului, se recomandă ca acesta să fie administrat sub formă de tablete sau infuzie – două linguriţe de plantă la o cană cu apă clocotită. Două căni pe zi, după efectuarea tratamentului citostatic, este recomandarea specialiștilor.

Oncoforte, efect puternic antitumoral

Dacă încă nu ai auzit de Oncoforte, îți oferim noi câteva argumente pertinente pentru a-l folosi nu numai pentru a reduce în intensitate efectele neplăcute ale citostaticelor, ci și pentru faptul că producătorii lui ne dau asigurări că este un bun antitumoral.

De asemenea, printre efectele Oncoforte – pe care îl poți găsi chiar aici, se mai numără și faptul că:

– ajută la creșterea cantității de oxigen la nivel celular

– oferă acei nutrienți esențiali menținerii sănătătii celulare și prevenirea malformațiilor genetice

– stimulează circulația sanguina și susține procesul de regenerare a organismului

– susține metabolismul organismului și crește activitatea sistemului imunitar

– ajută la reglarea temperaturii organismului și reduce riscul formării metastazelor

– acționează ca un citostatic natural

– grație ingredientelor active ajută la alcalinizarea organismului și reducerea aciditații sanguine

– reduce stresul oxidativ și acțiunea radicalilor liberi

– conține ingrediente cu efect antiinflamator și este un suport important în reducerea durerilor și stărilor de disconfort resimțite în perioada terapiilor oncologice și nu numai

– ajută la prevenirea afecțiunilor cronice și acute și complicațiilor cancerului de orice tip

– acțiunea celor 26 de ingrediente este sinergică astfel încat Oncoforte contribuie la inducerea apoptozei celulelor tumorale.

Produs 100% natural

Cei care au fost diagnosticați cu această cumplită afecțiune au înțeles repede că este nevoie de un stil de viață sănătos pentru a crește șansele de a învinge cancerul. Pe baza aceluiași principiu, mai mulți specialiști din Statele Unite, în colaborare cu mai mulți medici români, au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, și care te ajută în lupta ta sau a celui drag ție, cu cancerul.

Doza optimă în fiecare capsulă

Folosirea plantelor cu efect anticancerigen pentru a crea un produs pentru terapia cancerului a fost salutară, dar era nevoie ca din fiecare componentă să fie extrasă doza optimă, astfel încât efectul acestui tratament să fie maxim. De aceea, a fost nevoie de multă muncă, dar la final rezultatul a fost cel dorit: fiecare capsulă de Oncoforte conține doza optimă din fiecare substanță de care organismul are nevoie în lupta cu cancerul.

Proprietățile Oncoforte în terapia cancerului

Specialiștii care au colaborat la crearea acestuia susțin că în urma administrării lui, organismul are parte de reducerea proliferării celulelor tumorale, reglarea activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reducerea semnificativă a procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglarea circulația sangvină și nu numai.

Contribuie la refacerea organismului

Chimioterapia reprezintă terapia clasică împotriva cancerului, dar în urma ei, organismul are parte de numeroase efecte neplăcute. Cu ajutorul Oncoforte, efectele neplăcute ale chimioterapiei sunt mult reduse în intensitate, iar unele chiar nu mai sunt prezente. În plus, pentru că în alcătuirea lui intră doar plante atent selecționate, bolnavul va avea parte și de multe vitamine și minerale de care are nevoie pentru a se reface mai repede.

Ginsengul ajută la întărirea sistemului imunitar

Unul dintre cele mai neplăcute efecte ale chimioterapiei este faptul că diminuează semnificativ cantitatea de globule albe din sânge. După cum probabil știi deja, acestea au un rol important în apărarea organismului. Pentru că nu mai are suficiente globule albe, sistemul imunitar are mult de suferit, iar organismul este lipsit de apărare în fața infecțiilor. În acest caz, ginsengul este planta care vine în ajutor, deoarece are efecte imunostimulatoare dovedite prin numeroase studii medicale.

Echinaceea încetinește creșterea tumorilor maligne

Echinaceea este recunoscută ca una dintre cele mai bune plante care contribuie la întărirea sistemului imunitar. Cu toate acestea, mai multe studii medicale sunt de părere că ea ar trebui consumată și pentru a combate efectele neplăcute ale chimioterapiei, deoarece stimulează producţia de globule albe şi încetineşte chiar și creşterea tumorilor maligne.

Ghimbirul, împotriva stărilor de greață

Printre efectele neplăcute ale chimioterapiei se află și stările puternice de greață, urmate de cele mai multe ori de vărsături. În urma acestora, bolnavul se deshidratează și se anemiază. Pentru a mai reduce aceste neplăceri în intensitate, ghimbirul se dovedește un aliat de nădejde. Poate fi administrat ca decoct, sau dacă se urmărește un efect rapid, pentru cine poate, o bucățică de ghimbir, ținută sub limbă câteva minute, este un remediu excelent.

Propolis brut, pentru protejarea inimii și a rinichilor

Se știe că produsele apicole sunt sănătate curată pentru organism, iar propolisul brut nu face nici el excepție. Este o sursă bună de antioxidanți, și protejează foarte bine inima și rinichii de efectele neplăcute ale citostaticelor. De asemenea, mai mulți cercetători croați au analizat efectul administrării propolisului brut în cazurile de cancer. Au ajuns la concluzia că efectul său este similar cu al citostaticelor și al radioterapiei, iar în cazul în care este administrat concomitent cu acestea, celulele tumorilor maligne sunt distruse mai mult, iar riscul de metastază este sensibil redus.

Tu mai știi și alte plante care te ajută să scapi de efectele neplăcute ale citostaticelor? Așteptăm opiniile tale în secțiunea de comentarii!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*