admin/ July 23, 2020/ blog/ 0 comments

Cancer! O afecțiune atât de cumplită încât numai și simpla rostire a numelui te face să simți fiori reci pe șira spinării. Și, cu toate că se știu atât de multe despre cancer, încă nu putem vorbi despre un medicament care să vindece, o dată pentru totdeauna, această cumplită maladie. Aceasta în condițiile în care avem numeroase plante pe care natura, în măreția ei, ni le-a oferit pentru a preveni și trata cancerul!

Folosește natura în ajutorul tău

Există, la ora actuală, numeroase studii medicale care demonstrează efectul anticancerigen a numeroase plante. Acestea pot fi folosite, cel puțin pentru moment, la încetinirea înaintării bolii, și sunt recomandate pentru a complete terapia clasică, fără să ajungă să o înlocuiască deocamdată.

Există însă și unele aspecte care trebuie menționate: plantele trebuie să fie recomandate de un fitoterapeut, să fie administrate în paralel cu tratamentul oncologic și să fie respectate întocmai indicațiile privind cantitatea, dar și modul în care pot fi consumate.

Descoperit din timp, cancerul poate fi tratat

Ceea ce toți specialiștii în această afecțiune afirmă cu tărie este faptul că descoperit din timp, cancerul poate fi tratat și există șanse reale de vindecare. Remediile din plante sunt excelente atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul, și de aceea ele nu trebuie în niciun caz ignorate.

Nu-ți face griji, în rândurile următoare vom încerca să îți prezentăm câteva dintre cele mai bune remedii pe care natura ni le pune la dispoziție pentru a învinge cancerul.

Vâsc, pentru efectele adverse ale chimioterapiei

Extractul de vâsc este în opinia specialiștilor oncologi din Germania unul dintre cele mai bune remedii naturale atunci când vine vorba de a ține sub control efectele negative ale chimioterapiei. De aceleași beneficii te poți bucura și dacă alegi să folosești maceratul de vâsc.

Oncoforte, darul naturii pentru a preveni și trata cancerul

Există numeroase plante cu efecte anti-tumorale, dar este imposibil ca un bolnav să poată să le consuma pe toate, și în doza optimă necesară. De aceea, mai mulți cercetători din SUA, în colaborare cu medici români, au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, și care se dovedește un ajutor neprețuit atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul.

Efecte remarcabile

Deocamdată, în mod oficial, Oncoforte nu este recunoscut drept remediu împotriva cancerului, dar îl poți consuma în paralel cu terapia clasică, pentru a te bucura de efectele lui benefice, dintre care amintim: contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai.

Fără reacții adverse

Dacă mai aveai nevoie de unele informații care să te convingă că într-adevăr Oncoforte este aliatul tău natural în lupta cu cancerul, îți mai spunem doar că nu mai puțin de 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive intră în compoziția sa, ceea ce îl face un tratament natural împotriva cancerului, cu acțiuni deosebit de eficace.

Mai mult, în urma administrării lui nu vei avea niciun fel de reacții adverse, iar organismul tău va primi acele substanțe naturale care să ajute la funcționarea la capacitate maximă a celulelor.

Termină lupta în calitate de învingător!

Există multe ”arme” cu care poți lupta împotriva cancerului astfel încât la final să fii un învingător: un stil de viață sănătos, o corectă alimentație în timpul tratamentului pentru cancer, Oncoforte, un moral ridicat, credință.

De asemenea, Oncoforte previne apariția proceselor degenerative, și s-a remarcat că ajută la îmbunătățirea semnificativă a activității sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, organismul mai rezistent, metabolismul energetic celular are parte de o reglare, iar îmbătrânirea celulară este mult încetinită. Într-adevăr, putem afirma că avem de a face cu cel mai bun remediu natural pentru a preveni și trata cancerul.

Ceaiul verde previne creșterea tumorilor maligne

Beneficiile pe care ceaiul verde le oferă organismului sunt numeroase, dar puțini sunt cei care știu că poate fi folosit și pentru a preveni creșterea tumorilor maligne.

Mai multe studii realizate de cercetătorii britanici au scos în evidență și faptul că polifenolii conținuți de el, catechinele, opresc formarea de noi vase de sânge de către celulele canceroase. De asemenea, tot ceaiul verde măreşte şi efectul radioterapiei.

Ghimbirul, bun pentru stările de greață

Printre cele mai neplăcute efecte ale terapiei clasice anti-cancer se află și stările de greață. De această dată ghimbirul este cel care bine în ajutor și, în plus, încetineşte vascularizarea tumorilor.

Şofranul distruge tumorile maligne

Printre cele mai bune remedii naturale cu efect anticancerigen se află și șofranul. Acesta este folosit de mult timp pentru a preveni și trata cancerul. Substanțele antiinflamatoare conținute de cel mai scump condiment din lume contribuie la distrugerea tumorilor maligne, pentru că nu lasă să se formeze noi vase de sânge la nivelul acestora.

Mai multe condimente

Deși dau un gust delicios preparatelor noastre, mulți dintre noi avem rețineri în a folosi mai multe condimente, din teama de a nu da greș în ceea ce privește gustul. Cu toate acestea, te poți folosi de condimente atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul. Cele mai folosite de români, rozmarinul, cimbrul, busuiocul şi menta sunt au un rol important în blocarea dezvoltării celulei canceroase, dar şi în accentuarea eficienţei citostaticelor.

Fii atent și la alimentație

În afară de cele menționate în rândurile de mai sus, pentru a preveni și trata cancerul este nevoie să fii ceva mai atent și la alimentație. Stilul alimentar are un rol mai important decât ai fi tentat să crezi la prima vedere. De aceea, este nevoie de o dietă echilibrată, în care să primeze consumul de legume și fructe, mai puțină carne, dulciuri și alimente procesate.

Legumele crucifere, cum sunt varza, conopida sau broccoli sunt excelente pentru a te ajuta să elimini mai ușor toxinele emise de unii compuşi cancerigeni. De aceleași efecte benefice te poți bucura atunci când consumi ceapă, usturoi și praz.

Tu ce remedii naturale mai știi ca având proprietăți în a preveni și trata cancerul? Așteptăm sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*