admin/ November 24, 2020/ Uncategorized/ 0 comments

Cu toate că, de regulă, majoritatea femeilor acordă o importanță deosebită îngrijirii pielii, atunci când vine vorba despre identificarea semnelor cancerului de piele, sunt și ele corigente la acest capitol. Și, ceea ce este și mai grav este faptul că deși ne confruntăm cu aceste manifestări care pot sugera faptul că suferim de cancer de piele, alegem să nu ne prezentăm la doctorul specialist, de cele mai multe ori din motive cu adevărat banale.

Nu ignora vizita la medic!

Chiar dacă semnele cancerului de piele sunt, de regulă, confundate cu altceva sau, mai grav, ignorate, nu înseamnă că și tu trebuie să procedezi la fel. Nu ignora vizita la medic, pentru că de multe ori poate fi gestul care să te salveze. Depistat din timp, acest tip de cancer poate fi vindecat!

Semnele cancerului de piele

Existe mai multe semne ale cancerului de piele, iar în rândurile următoare vei afla câteva dintre acestea. Astfel, se impune vizita la medic dacă ai observat pe piele o pată care nu era prezentă până acum; o pată deja existentă și-a schimbat dimensiunea, culoarea sau forma; un loc dur la atingere; senzație de prurit; o scurgere anormală sau o sângerare; o rană care pare să se vindece greu.

Melanomul nu trebuie ignorat

Mulți dintre cei care remarcă pe pielea lor semnele apariției unui melanom, preferă să amâne vizita la medicul specialist, din motive de-a dreptul puerile: ”nu am avut timp”, ”nu m-am gândit că ar putea fi cancer”, ”mi-a fost frică” sunt doar câteva dintre ele. Din păcate, toate aceste scuze de moment nu fac decât să te îndepărteze mai mult de momentul în care trebuia să te prezinți la medic și să începi un tratament care să îți salveze viața!

Factori de risc pentru melanom

Există anumite persoane care par oarecum mai predispuse la a se confrunta cu neplăcerile cancerului de piele. Acestea au, de regulă, o nuanță mai deschisă a culorii piele, au suferit frecvent de arsuri solare în copilărie sau adolescență, abuzează de solar, au multe alunițe, au mai mult de 50 de ani, au suferit un transplant, sau au cazuri în familie de rude care au suferit de această afecțiune.

Oferă-ți o șansă cu Oncoforte!

Din păcate, în cazul tău sau al cuiva drag ție, semnele cancerului de piele au fost confirmate cu un diagnostic dur, pe care nu voiai să-l auzi. Ai primit tratament de specialitate, dar simți că trebuie să faci ceva mai mult, pentru a-ți spori șansele de reușită! Atunci, avem pentru tine o veste bună: Oncoforte este soluția!

Rezultatul anilor de studii și cerecetări se reflectă direct în formula Oncoforte, complexul de ingrediente fiind unul unic și cu eficiență maximă asupra organismului.

Pe lângă vitaminele și pulberile de plante, Oncoforte conține și un amestec brevetat de plante medicinale, toate cu efect puternic antitumoral. Dozarea optimă a componentelor active și acțiunea sinergică a acestora oferă produsului Oncoforte eficiență maximă în lupta cu cancerul și cu complicațiile acestuia, iar acum îl poți găsi chiar aici!

Prevenirea și stoparea dezvoltării tumorilor

Ingredientele active conținute de Oncoforte acționează la nivel celular oferind organismului substanțele de care are nevoie pentru a preveni și stopa dezvoltarea tumorilor. Prima acțiune oferită de Oncoforte este aceea de furnizare a microelementelor necesare celulelor și reglării activității sistemului imunitar. Oncoforte are capacitatea de a oferi acest echilibru redox celulelor, stoparea dezvoltarii celulelor maligne și creșterea ratei de regenerare a întregului organism.

Cercetătorii români și americani care au colaborat și au creat Oncoforte sunt de părere că acest produs are cantitatea optimă de substanță din fiecare plantă cu efect anti-tumoral pe care o conține, astfel încât toate acestea să ofere organismului puterea de a lupta cu succes împotriva proceselor degenerative asociate cancerului și complicațiilor acestuia.

Șansa la o viață mai bună și sănătoasă

Atunci când este folosit, în paralel cu tratamentul împotriva cancerului prescris de medicul specialist, Oncoforte îți oferă șansa la o viață mai bună și sănătoasă. Datorită principiilor active complexe Oncoforte este capabil să ofere organismului suport în toate procesele pe care le desfășoară și să stopeze dezvoltarea tumorilor, neoplaziilor sau celulelor maligne, așa cum fiecare dintre ingredientele sale are menționate studii care evidențiază aceste acțiuni. Acțiunea sa complexă și cu efect rapid îl promovează ca cel mai puternic antioxidant, antitumoral natural 100%. Numeroase mărturii oferite de medici și pacienți din SUA, Europa, Asia îi atestă eficiența.

Efectele Oncoforte

În urma realizării unor studii clinice, s-a observat că Oncoforte are numeroase efecte pozitive pentru organism. Printre altele, aceste este responsabil pentru:

  • creșterea cantității de oxigen la nivel celular
  • oferă organismulului nutrienți esențiali menținerii sănătătii celulare și prevenirea malformațiilor genetice
  • stimulează circulația sanguină și susține procesul de regenerare a organismului
  • susține metabolismul organismului și crește activitatea sistemului imunitar
  • ajută la reglarea temperaturii organismului și reduce riscul formării metastazelor
  • acționează ca un citostatic natural
  • grație ingredientelor active ajută la alcalinizarea organismului și reducerea aciditații sanguine
  • reduce stresul oxidativ și acțiunea radicalilor liberi
  • conține ingrediente cu efect antiinflamator și este un suport important în reducerea durerilor și neplăcutelor stării care sunt resimțite în perioada terapiilor oncologice și nu numai
  • ajută la prevenirea afecțiunilor cronice și acute și complicațiilor cancerului de orice tip

Învinge și tu cancerul!

Ai auzit, desigur, de persoane care au primit acest cumplit diagnostic și, cu toate acestea, acum sunt bine, deși păreau să nu aibă prea multe șanse. Începe și tu chiar acum lupta ta și nu renunța niciun moment la ea! Cei dragi au nevoie de tine, iar tu trebuie să îți duci la bun sfârșit planurile de viitor pe care ți le-ai făcut!

Acordă naturii șansa de a-ți arăta cu adevărat puterea sa vindecătoare, schimbă-ți stilul de viață, ai grijă la stres, alimentație, odihnă, chiar și mișcare, și îți vei mări șansele să închei această luptă în calitate de învingător! Iar dacă în plus nu uiți nici de Oncoforte și de o mai mare apropiere de partea spirituală, atunci șansele cresc chiar și mai mult! Luptă și nu renunța, suntem alături de tine!Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*