admin/ October 1, 2020/ blog/ 0 comments

Unul dintre tipurile de cancer cu o rată redusă de supraviețuire este și cancerul de colon. Statisticile crude arată că această afecțiune ocupă locul doi în clasamentul nedorit al ratei mortalității cauzate de cancer. În fiecare an, aproximativ 700.000  de persoane pierd lupta cu viața din cauza cancerului de colon. Din păcate, de cele mai multe ori acest tip de cancer este descoperit prea târziu, pentru că oamenii nu cunosc sau ignoră simptomele prin care acesta se manifestă.

Manifestări neobișnuite ale cancerului de colon

Există mai multe simptome ale cancerului de colon, destul de frecvent ignorate, pentru că oamenii le asociază de regulă cu alte afecțiuni, mult mai puțin grave. De aceea, am decis să tragem un semnal de alarmă și să îți prezentăm o listă cu aceste manifestări, pentru ca tu să fii mai bine informat și poate, în acest fel, să iei din timp măsurile care se impun.

Crampe abdominale

Cancerul de colon  este a doua cauză de deces dintre toate tipurile de cancer din Europa şi, anual, în lume mor circa 700.000 de oameni din această cauză. Unele simptome ale cancerului colorectal sunt adesea trecute cu vederea pentru că sunt foarte subtile și ușor de confundat cu unele afecțiuni mai puțin grave.

Crampe abdominale

Unul dintre cele mai ignorate simptome ale cancerului de colon sunt crampele abdominale. Cei mai mulți oameni nu le dau importanța cuvenită deoarece aceste neplăcute manifestări sunt un simptom comun pentru multe afecțiuni, pentru sindromul premenstrual, indigestie, constipație și nu numai. Așadar, este și normal ca majoritatea dintre noi să nu privim crampele abdominale care pe un simptom al cancerului de colon, dar în cazul în care în cazul tău acestea sunt intense și durează mult, atunci ar trebui să te prezinți la un doctor pentru un consult de specialitate.

Oncoforte- studiu privind stilul de viață și cancerul

Stare de oboseală

Oboseala este și ea pe lista de simptome adesea ignorate ale cancerului de colon. Chiar și atunci când avem de a face cu stare de epuizare oamenii tot nu intră în panică, pentru că se gândesc la cu totul alte motive: sarcini multe de îndeplinit la serviciu și acasă, muncă fizică, surmenaj nervos, odihna insuficientă. Cu toate acestea, medicii specialiști sunt de părere că oboseala nu trebuie tratată cu indiferență, și cum de regulă este mai ușor să previi decât să tratezi, se recomandă apelarea la un consult de specialitate.

Slăbire accelerată

Mulți dintre noi ne dorim să mai scăpăm de câteva kilograme în plus, așa că atunci când observăm că am slăbit, chiar fără să intenționăm acest lucru, ne bucurăm ca de o mare realizare. Până la urmă, cine nu își dorește să slăbească ușor și fără efort? De fapt, tocmai acest simptom ar trebui să ne dea de gândit, deoarece poate fi o manifestare ascunsă a cancerului de colon. Mai exact, o tumoră poate să blocheze colonul, ceea ce afectează mișcările intestinale, cauzând inapetență și, în cele din urmă, pierderea kilogramelor.

Tranzitul intestinal modificat

Problemele cu tranzitul intestinal pot fi și ele semne ale cancerului de colon. Evident, nu este vorba despre episoadele rare de diaree sau constipație. Ceea ce ar trebui să îți dea gândit că nu e vorba doar de simple dereglări ale tranzitului sunt episoade alternative de diaree și constipație, modificări ale formei scaunului, iar balonarea, greața, flatulență, mucus în scaun, vărsături, pierdere a kilogramelor au devenit deja o a doua natură. Atenție: medicii oncologi susțin că persoanele trecute de 50 de ani sunt mai predispuse la a suferi din cauza cancerului la intestinal gros, așa că un consult periodic este chiar indicat.

Lupta cu cancerul nu se dă de unul singur!

Dacă din păcate, simptomele cancerului de colon și-au făcut simțită prezența, trebuie să începi imediat să ”te iei la trântă”, cum se spune, cu boala. Lupta cu cancerul nu se duce de unul singur, ai nevoie de tot ajutorul celor din jur, indiferent sub ce formă este. La această concluzie au ajuns mai mulți specialiști, care au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural. Acesta a fost creat în Statele Unite, dar la formula căruia au contribuit și medici români și, potrivit celor care au făcut acest lucru posibil, este un tratament natural pentru cancer care chiar are efect.

Cantitatea optimă de substanțe anticancerigene naturale

Este greu de găsit un produs care să conțină cantitatea optimă de substanțe anticancerigene naturale, de care organismul are nevoie pentru a ieși învingător din lupta cu această cumplită afecțiune. Din fericire, în urma a numeroase studii, creatorii Oncoforte, pe care îl poți găsi chiar aici, susțin că au reușit acest lucru. Grație compoziției sale – 26 de componenți activi și 5 ingredienți inactivi, Oncoforte contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai. De asemenea, este lipsit de reacții adverse, ceea ce contează enorm pentru un organism slăbit de boală, și care nu ar mai putea suporta și alte șocuri.

Un stil de viață sănătos contează enorm

Indiferent dacă suferi din cauza cancerului de colon sau al altui tip, este nevoie să duci un stil de viață sănătos. Cu ajutorul acestuia, la care se adaugă și Oncoforte, poți anihila radicalii radicalilor liberi care sunt responsabili de afectarea celulelor și transformarea lor în celule tumorale. Totodată, Oncoforte este o sursă excelentă de flavonoizi, polifenoli și antioxidanți vegetali, ceea ce duce la diminuarea semnificativă a acțiunii nocive a radicalilor liberi, și astfel previne apariția proceselor degenerative.

Tot cu ajutorul Oncoforte se produce întărirea semnificativă a activității sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, organismul mai rezistent, metabolismul energetic celular are parte de o reglare, iar îmbătrânirea celulară este mult încetinită.

Ingredientele Oncoforte

Pentru o mai mare transparență, creatorii Oncoforte au pus la dispoziția celor interesați lista ingredientelor, toate naturale și care luptă cu tine împotriva cancerului de orice fel. Este vorba despre:

• Un amestec brevetat de biomasă de miceliu din cele mai eficiente ciuperci terapeutice – shiitake, maitake și reishi;

• Un amestec brevetat din extracte de plante – Rheum palmatum – rădăcină, Arctium lappa – rădăcină, Rumex acetosella – frunză și Ulmus fulva – coajă internă;

• Vitamine – vitamina E, D-alfa tocoferol succinat, Vitamina C, Acid ascorbic;

• Pulberi și extracte din plante cu acțiuni antitumorale cunoscute

• Graviola – extract din frunză,

• Turmeric – rizomi,

• Măslin -extract din frunză,

• Gheara mâței – extract din coajă,

• Astragalus – pulbere din rădăcină,

• Orz verde – pulbere din părți aeriene,

• Ceai verde – extract din frunză,

• Pin roșu chinezesc – extract din coajă,

• Rodie – extract din fruct,

• Zmeură – pulbere din fruct,

• Sâmburi de struguri – extract standardizat,

• Ginseng, rădăcină – pulbere și

• Usturoi, bulb – pulbere.

• La acestea se adaugă extracte standarizate speciale:

• licopen,

• quercitina,

• betaglucan pulbere și

• Fiber Aid Arabinogalactan, Larix laricina, zadă – extract.

Pentru un efect optim, trebuie să se administreze două capsule, de două ori pe zi, de preferat cu jumătate de oră înaintea meselor principale.

Nu renunța niciodată la luptă!

În lupta cu cancerul, verbul ”a renunța” nu trebuie să mai existe. Totul se conjugă la prezent, pentru ca viitorul să poată deveni posibil. Suntem alături de tine!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*