admin/ August 27, 2020/ blog/ 0 comments

Cancer! O afecțiune care îți dă fiori numai când îi auzi pronunțat numele. Potrivit specialiștilor, toate tipurile de cancer sunt rezultatul unei mutații genetice suferite în ADN. Această mutație afectează semnificativ felul în care celulele organismului cresc și se divid. Celulele astfel rezultate, unele modificate, cresc și se înmulțesc rapid ceea ce duce la formarea de tumori.

Gesturi banale care pot cauza cancer

Chiar dacă nu suntem prea bine conștienți de acest lucru, o mulțime de gesturi banale, pe care uneori le facem zilnic, ne pot predispune la a suferi de cancer. Este și imposibil ca un simplu om să le cunoască pe toate și să se ferească de ele, dar sunt unele care au atras în mod special atenția oamenilor de știință, drept pentru care au realizat și numeroase studii medicale pentru a le demonstra afirmațiile. De aceea, în rândurile următoare, vom încerca să-ți prezentăm cele mai banale lucruri care te pot îmbolnăvi de cancer.

Pilulele contraceptive

Majoritatea femeilor din zilele noastre se feresc de o eventuală sarcină nedorită cu ajutorul dat de pilulele contraceptive. Despre ele, părerile cercetătorilor sunt împărțite. Sunt cei care consideră că administrarea acestora poate duce la un risc crescut de cancer mamar sau de col uterin, dar în același timp există și studii care arată că sunt benefice pentrru a preveni cancerul ovarian, endometrial și colorectal.

Zahărul

Cine nu adoră ceva dulce și delicios după o masă sau după ce a trecut cu bine peste o zi plină de provocări? Cu toate acestea, zahărul este otravă curată pentru organism. Nu doar că excesul acestuia poate duce la apariția diabetului, dar se pare că mărește și riscul de a suferi de cancer.

Mai mult chiar, au mai fost realizate multe cercetări care au atras atenția faptului că zahărul poate contribui la creșterea mai accelerată a tumorilor de natură canceroasă, deoarece celulele care o compun folosesc zahărul drept combustibil. De aceea, oamenii de știință vor să creeze strategii de dietă pentru bolnavi, pentru a diminua acest risc.

Plasticul

Ai citit, cu siguranță, pe multe recipiente din plastic ”BPA free”, dar nu ai înțeles ce legătură are. Ei bine, până acum ceva vreme, plasticul conținea acest organic sintetic despre care s-a descoperit că este responsabil de distrugerea endorfinelor din organism. Altfel spus, acesta atacă nivelul natural de hormoni din organism, ceea ce înseamnă că ești mai predispus la a dezvolta cancer.

Și, chiar dacă în prezent mulți producători din produse din plastic au început să renunțe la el, încă mai sunt destule pe piață. Este suficient să amintim dozele de metal, unele sticle de apă, biberoane, sau cutiuțele pentru pachet.

Alimentele procesate

Din păcate, lipsa timpului fizic necesar pentru a ne ocupa de toate, comoditatea sau alte motive au făcut oamenii să consume din ce în ce mai multe alimente procesate. Tocmai termenul de valabilitate al acestora ar trebui să ne dea de gândit că nu avem de-a face cu un produs sănătos ci, din contră, unul care te poate îmbolnăvi de cancer. Există un astfel de studiu realizat de cercetătorii francezi care a evidențiat faptul că există o legătură între oamenii care consumă produse procesate și cei care fac cancer. Deocamdată, oamenii de știință nu știu însă sigur dacă ingredientele din mâncare sunt problema, ambalajul de plastic, sau o combinație între cele două.

Țigările

Aici, deja nu mai este nevoie să detaliem prea mult. Ești conștient și tu că țigările pot cauza cancer pulmonar, dar totuși parcă nu poți să renunți la ele. Ce este mai grav că nu doar fumătorii au parte de acest risc, ci și cei care nu au fumat niciodată. Se pare că, potrivit unor studii în domeniu, nefumătorii care sunt expuși la fumul de țigară au cu până la 30% șanse mai mult să dezvolte un tip de cancer.

Carnea gătită la grătar

Care dintre noi nu adoră câteva preparate delicioase la grătar? Prilej de socializare cu prietenii, rudele, ”grătarul din week-end” a devenit deja o tradiție pentru cei mai mulți dintre noi. În plus, ne justificăm în fața propriei conștiințe că preparatele sunt la grătar, nu prăjite, așa că sunt mai sănătoase.

Din păcate, venim cu o veste proastă. Atunci când carnea este gătită la grill, ba chiar și peștele, la temperaturi înalte, se eliberează o grăsime care conține anumite substanțe care care ne afectează ADN-ul în moduri care pot cauza cancer.

Băturile alcoolice

Atunci când sunt consumate în exces, băuturile alcoolice pot crește riscul de a suferi de cancer hepatic, mamar, la colon sau la gât. Așadar, nu credem că mai este nevoie să detaliem recomandările specialiștilor în acest caz.

Mezelurile

Mulți dintre noi adorăm mezelurile, și nici nu e de mirare. Gustul lor aparte este dat de procedeele la care sunt supuse produsele, respectiv tratare, fermentare, afumare. Cu toate acestea, tocmai din acest motiv există riscul de a suferi de cancer, în special dacă se consumă în mod regulat astfel de alimente.

Solarul

Expunerea la un soare foarte puternic, mersul la solar, sunt doar două dintre cauzele care te pot predispune la a suferi de cancer de piele. De aceea, este bine să iei măsurile din timp, să nu exagerezi cu solarul, iar atunci când mergi la plajă să o faci la ore când radiațiile ultraviolete nu sunt atât de puternice, să porți haine, ochelari și cremă cu SPF care să te protejeze.

Oncoforte, darul naturii pentru a preveni și trata cancerul

După cum vezi, există numeroase lucruri care te pot îmbolnăvi de cancer. Și atunci, te întrebi, ce este de făcut? Din fericire, acum există Oncoforte, un produs 100% natural, pe care îl poți găsi chiar aici și care se dovedește un ajutor neprețuit atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul.

Efecte surprinzătoare

Deocamdată, în mod oficial, Oncoforte nu este recunoscut drept remediu împotriva cancerului, dar îl poți consuma fie pentru a preveni, fie în paralel cu terapia clasică atunci când deja ai primit diagnosticul, pentru a te bucura de efectele lui benefice, dintre care amintim: contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai.

Fără reacții adverse

Dacă mai aveai nevoie de unele informații care să te convingă că într-adevăr Oncoforte este aliatul tău natural în lupta cu cancerul, îți mai spunem doar că nu mai puțin de 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive intră în compoziția sa, ceea ce îl face un tratament natural împotriva cancerului, cu acțiuni deosebit de eficace.

Mai mult, în urma administrării lui nu vei avea niciun fel de reacții adverse, iar organismul tău va primi acele substanțe naturale care să ajute la funcționarea la capacitate maximă a celulelor.

De asemenea, Oncoforte previne apariția proceselor degenerative, și s-a remarcat că ajută la îmbunătățirea semnificativă a activității sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, organismul mai rezistent, metabolismul energetic celular are parte de o reglare, iar îmbătrânirea celulară este mult încetinită. Într-adevăr, putem afirma că avem de a face cu cel mai bun remediu natural pentru a preveni și trata cancerul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*