admin/ September 6, 2018/ blog/ 0 comments

Toate bolile sunt influențate de echilibrul redox

Fundamentul REDOX al bolilor explorează diverse boli din punctul de vedere al moleculelor de semnalizare REDOX și al diverselor procese pe care acestea le influențează.

Biologia și medicina redox sunt cele mai noi ramuri ale medicinei și promit rezultate spectaculoase, datorită confirmărilor din ultimii ani. Premiile Nobel pentru medicină acordate în ultimii ani au la bază cercetări asupra mecanismelor celulare, care implică și procesele REDOX.

Din explicațiile următoare veți înțelege că aproape nici un proces de vindecare nu poate avea loc în lipsa echilibrului REDOX de la nivelul celulelor. Mai mult decât atât, acțiunea unor medicamente sau substanțe chimice administrate fără a ține seama de acest echilibru (homeostazia redox), poate dezechilibra și mai mult aceste mecanisme celulare extrem de sensibile.

Cancerul - boală redox

Toate afecțiunile sunt exprimate în două moduri: o predominanță a simptomelor și semnelor legate de stresul oxidativ (similar cu ruginirea, dar în sens biologic) sau o predominanță a semnelor și simptomelor inflamatorii (reactive). Sănătatea poate fi recâștigată prin abordarea dezechilibrelor în aceste zone și apoi mutarea acului REDOX înapoi în punctul de echilibru.

Putem alege să oferim suport fundamental prin abordarea potențialului nostru REDOX. Acest lucru se face în primul rând prin ajustările stilului de viață și, de asemenea, prin completarea moleculelor de semnalizare REDOX. În acest moment există în lume un singur supliment alimentar care conține aceste molecule de semnalizare redox.==> click aici

Moartea celulelor necesită înlocuirea. Înlocuirea celulelor este realizată de organism tot cu ajutorul proceselor REDOX. În tinerețe, corpul se adaptează ușor. Odată cu înaintarea în vârstă, această reînnoire celulară încetinește și, uneori, duce la formarea leziunilor. Așa începe, spre exemplu, formarea plăcii arteriale sau rigidizarea arterelor în bolile cardio-vasculare.

Amprentele noastre genetice au tendința de a înclina balanța într-o direcție sau în cealaltă. Noi trebuie să fim preocupați să știm în ce punct se află balanța noastră, și apoi să acționăm pentru a ne întoarce la mijloc. De exemplu, o familie în care membrii sunt diagnosticați cu cancer ar fi mai predispuși la inflamație decât la stres oxidativ.

Cancerul este o boală redox

Efectele secundare negative ale terapiilor clasice utilizate în tratarea cancerului pot fi la fel de provocatoare ca boala în sine. Cancerul este un eșec al sistemului imunitar de a recunoaște și elimina celulele defecte și / sau mutante atunci când acestea se dezvoltă. Deoarece principiile normale de reglaj metabolic nu guvernează celulele canceroase, ele se reproduc necontrolat și în cele din urmă acaparează organele și sistemele corpului.

Degradarea celulară care are ca rezultat cancerul este influențată de doi factori: expresia genetică reglată de mecanismele REDOX – aceasta slăbește și bulversează sistemul imunitar, și dezechilibrul REDOX care cauzează în mod direct disfuncții ale celulelor sistemului imunitare. Cercetările recente din domeniul biologiei REDOX, arată că tratamentele pentru cancer care includ terapiile genetice sunt ineficiente datorită mutațiilor repetate ale celulelor canceroase, mutații care sunt mai rapide decât acțiunea medicamentelor. Astăzi, dovezile sugerează că cele mai multe tipuri de cancer sunt în primul rând cauzate de dezechilibrele REDOX.

Molecule de semnalizare redox

Spre deosebire de celulele sănătoase, celulele canceroase își procură energia, în principal din glicoliză, chiar dacă au oxigen prezent – cu alte cuvinte, celulele canceroase doresc glucoză, zahăr. De asemenea, mitocondriile celulelor canceroase sunt hiperpolarizate electronic, ceea ce înseamnă că reacțiile REDOX din mitocondrii nu pot funcționa în mod normal, lăsând potențialele de echilibru REDOX foarte “oprite”.

Devine tot mai clar că focalizarea asupra potențialului REDOX în ceea ce privește prevenirea și tratamentul cancerului este foarte benefică. Până când noi rezultate ale cercetărilor vor mai apărea, vă recomandăm să dormiți, să mâncați alimente pe bază de legume, fructe, plante medicinale, să exersați zilnic (efort moderat), și mai ales să vă hidratați și să vă susțineți sănătatea cu un supliment REDOX ==> click aici.

Sursa

www.theredoxdoc.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*