admin/ January 20, 2021/ blog/ 0 comments

Să previi cancerul, această cumplită afecțiune care își ia mai mereu tributul, este una dintre cele mai mari dorințe ale oamenilor. Cu atât mai mult cu cât avem în vedere cancerul de colon, care se numără printre tipurile de cancer cu o rată destul de mică a supraviețuitorilor. De aceea, specialiștii susțin că există mai mulți pași prin care poți ține la distanță această afecțiune de tine. Sunt doar câteva lucrurile de care trebuie să ții cont, iar în rândurile următoare vei afla și care sunt aceste recomandări.

Stilul de viață contează enorm

Chiar dacă încă nu a fost descoperită cu certitudine cauza care stă la apariția cancerului de colon, specialiștii în domeniu sunt de părere că stilul de viață contează enorm. De aceea, poți să previi apariția acestui tip de cancer printr-un stil de viață sănătos, având grijă de greutatea ta, ce consume, dacă fumezi sau consumi băuturi alcoolice și multe altele. Dar hai mai bine să descoperim împreună metodele prin care poți să previi cancerul de colon și nu numai.

Nu elimina complet carbohidrații

Persoanele care vor să slăbească încearcă să elimine din stilul lor alimentar carbohidrații, pentru că aceștia sunt responsabili de multe dintre kilogramele în plus. Cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că atunci când îți dorești să previi cancerul de colon, carbohidrații nu trebuie eliminați complet. Aceștia își au rolul lor bine stabilit, au proprietăți antiinflamatorii, și previn problemele intestinale. Ai grijă însă să îi alegi pe cei mai buni pentru organism, cum sunt și cerealele integrale, de exemplu.

Fructele și legumele nu trebuie să-ți lipsească

Medicii ne recomandă ca din stilul nostru alimentar să nu lipsească fructele și legumele, pentru ca organismul să-și primească vitaminele, mineralele, substanțele nutritive de care are nevoie. Cu atât mai mult se recomandă acestea ca să previi cancerul de colon, și de preferat ar fi să fie consumate proaspete. Atenția ar trebui să se concentreze în special pe cele cu un conținut ridicat de vitamina C, dar nici celelalte nu trebuie neglijate.

Fără carne procesată, ca să previi cancerul de colon

Există o mulțime de studii medicale care au scos în evidență că există o strânsă legătură între afecțiunile intestinale și consumul de carne roșie sau procesată. Prin urmare, atunci când vrei să previi cancerul de colon, se recomandă o mai mare prudență în consumarea acestui gen de produse. Dacă este posibil, poți renunța de tot, sau nu depăși jumătate de kilogram de carne roșie pe săptămână. Cât despre mezeluri, carne procesată, mai bine renunță la acest obicei alimentar.

Peștele nu trebuie să-ți lipsească

Este destul de dificil să renunți la consumul de carne roșie și de aceea, pentru a suplini oarecum această lipsă din stilul tău alimentar ar fi bine să îți îndrepți atenția către pește. În mod surprinzător, peștele gras, cum este macroul, heringul, somonul, tonul sau sardinele, este recomandarea specialiștilor. Aceștia sunt o sursă bună de omega 3, vitamina D, ceea ce te ajută la menținerea sănătății inimii și a creierului, dar și să previi cancerul de colon.

Moderație în consumul de alcool

După cum probabil știi, consumul regulat de băuturi alcoolice este asociat cu multe afecțiuni, unele dintre ele chiar grave. De aceea, dacă scopul tău este să previi cancerul, în special cel de colon, ar fi bine să renunți la acest obicei nociv. Chiar dacă nu se recomandă eliminarea completă a acestuia, moderația se dovedește cea mai bună alegere.

Oncoforte, pentru sănătatea ta

Oncoforte este un supliment produs în SUA din ingrediente atent selecționate, și care potrivit specialiștilor care au colaborat la crearea lui, poate fi considerat cel mai puternic aliat împotriva cancerului. Acesta este recomandat atât pe perioada tratamentului clasic antitumoral, dar și pentru ca tu să previi cancerul să își facă simțită prezența în viața sa. Îl poți găsi chiar aici, la un preț special, doar pentru tine.

Compoziția Oncoforte

Pe lângă vitaminele și pulberile de plante conținute, în compoziția Oncoforte mai intră și un amestec brevetat de plante medicinale, toate cu efect puternic antitumoral. Dozarea optimă a componentelor active și acțiunea sinergică a acestora îi oferă eficiență maximă în lupta cu cancerul și cu complicațiile acestuia. Ingredientele active acționează la nivel celular oferind astfel nutrienții necesari organismului în prevenirea și stoparea dezvoltării tumorilor, prin acțiunea antioxidantă a acestora.  Prima acțiune oferită astfel de Oncoforte este aceea de furnizare a microelementelor necesare celulelor și reglării activității sistemului imunitar. Prin acțiunea redox pe care o oferă, ajută la reducerea stresului oxidativ și a radicalilor liberi. Oncoforte are capacitatea de a oferi acest echilibru redox celulelor, stoparea dezvoltarii celulelor maligne și creșterea ratei de regenerare a întregului organism.

Ciuperci cu efect antitumoral

Un alt element important oferit de Oncoforte, este amestecul brevetat de miceliu din ciuperci terapeutice. Shiitake, Maitake, Reishi sunt ciuperci recunoscute pentru proprietățile antitumorale. Extractele brevetate de miceliu oferă o acțiune puternic antitumorală și cresc eficiența extractelor și pulberilor active de plante.

Doza perfectă în fiecare capsulă

Există numeroase studii efectuate la nivel mondial cu privire la actiunea ingredientelor active și suportul pe care acestea îl oferă întregului organism în terapiile oncologice. Însă secretul Oncoforte este legat de dozarea perfectă a substanțelor active astfel încât să ofere organismului tot ce este mai bun în combaterea proceselor degenerative asociate cancerului și complicațiilor acestuia.

Efecte benefice

Beneficiile oferite de Oncoforte nu se axează doar pe prevenirea și combaterea proceselor care duc la instalarea cancerului ci și pe un suport cu spectru larg oferit întregului organism în menținerea sănătătii, în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a acestuia și pe cresterea calității vieții.

Producătorii Oncoforte sunt de părere că acesta este perfect capabil să ofere organismului suport în toate procesele pe care le desfășoară și să stopeze dezvoltarea tumorilor, neoplaziilor sau celulelor maligne, așa cum fiecare dintre ingredientele sale are menționate studii care evidențiază aceste acțiuni.

Acțiunea sa complexă și cu efect rapid îl promovează ca cel mai puternic antioxidant, antitumoral natural 100%. Numeroase mărturii oferite de medici și pacienți din SUA, Europa, Asia atestă eficiența Oncoforte, și acum îl poți folosi și tu, cu efecte dintre cele mai bune!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*