admin/ February 22, 2018/ blog/ 0 comments

Cancerul aduce, de obicei, frică în inimile celor care aud acest cuvânt. Asta se întâmplă, în mare parte, din cauza lipsei de cunoștințe despre tratamentele naturale, non-toxice, și a eșecurilor înregistrate în cele 3 tipuri de tratamente convenționale (chimioterapia, radiațiile și chirurgia).

Datorită sistemului imunitar uimitor, corpurile noastre se luptă cu cancerul în fiecare zi. Însă, atunci când sistemul imunitar este compromis, cancerul poate câștiga teren.

Termenul „cancer” descrie mai mult de 100 de boli. O formă particulară este diagnosticată în funcție de locul unde apare, rapiditatea dezvoltării și felul cum acesta se comportă în organismul dumneavoastră. Înțelegând riscurile, știind cum să luptați cu celulele pre-canceroase sau cu cele canceroase și oferind corpului dumneavoastră o nutriție adecvată pentru a controla și preveni boala vă atrageți aliați foarte importanți.

Doctorii folosesc stadiile cancerului pentru a determina și descrie severitatea unui caz particular. Indiferent câte forme de cancer sunt, acestea împart caracteristici comune, care permit o clasificare standard. Știind stadiul cancerului în care vă aflați, permiteți medicului să formuleze un plan de tratament efectiv și vă ajută să vă înțelegeți cazul mai clar. Îi ajută, de asemeni, pe cei dragi să înțeleagă lupta dumneavoastră împotriva bolii.

Cele 4 stadii ale cancerului

Cele 4 stadii ale cancerului sunt:

  • Stadiul 0 este atunci când cancerul se află doar într-un loc.

  • Stadiul 1 înseamnă că o tumoră mică s-a dezvoltat în țesuturile apropiate.

  • Stadiul 2 înseamnă că tumora este mare și că s-a împrăștiat deja.

  • Stadiul 3 înseamnă că boala s-a împrăștiat în țesuturile din jur sau în ganglionii limfatici.

  • Stadiul 4, metastazic, înseamnă că aceasta s-a împrăștiat la alte organe sau zone ale corpului.

1. Cancer Stadiul 0: acest stadiu este folosit pentru a descrie cancerul situat într-un singur loc. În acest stadiu, cancerele sunt identificate conform locației unde au apărut inițial. Tumora rezultată încă nu s-a răspândit la țesuturile din jur. Prognoza pentru cancerele în stadiul 0 este foarte ridicată. Tratamentele naturiste, împreună cu o dietă echilibrată (fără mâncare procesată) și îmbunătățirea sistemului imunitar sunt, adeseori, tot ce e nevoie pentru a-l vindeca.

2. Cancer Stadiul 1: Este cancerul localizat. Acesta descrie o tumoră canceroasă mică ce s-a dezvoltat în țesuturile din apropiere, însă nu mai departe, în fluxul de sânge sau în ganglionii limfatici. Doctorii se pot referi la asta prin „stadiu timpuriu” și să insiste în implementarea unui protocol de tratament imediat. În acest stadiu, prognoza este foarte bună prin folosirea metodelor clasice. În orice caz, tratamentelor complementare și alternative ar trebui să li se acorde prioritate, precum și schimbărilor sănătoase în dietă și obiceiurilor personale, pentru a lupta contra cancerului și a preveni reapariția sa.

3. Cancer Stadiul 2 și 3: acest stadiu indică faptul că boala s-a răspândit și la țesuturile din jur. Acum, celulele canceroase au ajuns în fluxul sangvin, ceea ce poate conduce la detectarea lor în sistemul limfatic, din moment ce acestea pot fi „prinse” în ganglioni pe măsură ce trec. Îmbunătățirea funcționării sistemului imunitar este crucială în aceste stadii, deoarece invazia sistemului limfatic este posibil să declanșeze un răspuns care să nască mutații. Stadiile 2 și 3 indică un motiv serios de îngrijorare, însă cancerul încă nu s-a răspândit la alte organe, așadar există, încă, speranța.

4. Cancer Stadiul 4: atunci când cancerul se răspândește din locul inițial spre alte organe sau zone ale corpului, îl numim „cancer metastazic”. Acest tip de cancer este mult mai dificil de tratat, însă nu imposibil! Atenția la modalitățile de tratament complementare, tratamentele alternative și schimbările sănătoase în întreg stilul de viață, de la obiceiuri și până la dietă, este critică, pentru o mai bună șansă de supraviețuire.

Multe forme de cancer pot amenința viața; însă, la fel cum vă apărați într-o altercație fizică, trebuie să vă pregătiți să faceți la fel cu această boală.

Înțelegându-vă oponentul și educându-vă asupra celor mai bune tratamente – toate cele disponibile, nu doar cele 3 clasice – vă veți oferi instrumentele necesare pentru a lupta, pentru a câștiga și pentru a ține cancerul la distanță.

Conform experților, prevenția reprezintă mai mult de jumătate din bătălie. Aceștia estimează că 50% dintre toate tratamentele cancerului diagnosticat ar fi putut fi prevenite prin alegeri sănătoase ale stilului de viață.

Cea mai bună metodă pentru a controla cancerul este să refuzați să îi permiteți să acapareze teren, într-o primă instanță.

Aici, nu credem că ar trebui să vă pierdeți speranța, indiferent în ce stadiu vă aflați. Credem că atât timp cât respirați, corpul dumneavoastră este capabil să depășească această boală. Faceți orice puteți pentru a va îmbunătăți apărarea organismului. Există întotdeauna speranță, iar cancerul nu trebuie să fie o sentință a morții.

Oncoforte este acel supliment alimentar natural care, prin compoziția sa extrem de complexă (26 de ingrediente), poate susține funcționarea normală a sistemului imunitar, reducerea stresului oxidativ, creșterea oxigenării celulare, diviziunea celulară normală.

Comandaţi Acum! >

Sursa

www.thetruthaboutcancer.com

Fotocredit  www.dreamstime.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*