admin/ August 20, 2020/ blog/ 0 comments

Atunci când suferi de cancer, trebuie să știi că un sistem imuntar puternic îți oferă mai multe șanse de a te număra printre cei care înving această afecțiune. Cu toate acestea, este destul de dificil de realizat, pentru că sistemul imunitar slăbește din cauza bolii sau a tratamentului pentru acesta. Chimioterapia sau radioterapia afectează măduva osoasă, de unde și imunitatea scăzută. De aceea, în afară de tratamentul clasic anti-cancer, poate ar trebui să te preocupe mai mult și cum poți să ai un sistem imunitar puternic, menit să te facă să treci cu bine peste provocările care te așteaptă.

Cancerul afectează sistemul imunitar

Potrivit specialiștilor, toate tipurile de cancer slăbesc sistemul imunitar, iar explicația este una simplă: celulele sangvine sunt produse în măduva osoasă iar în momentul în care sunt afectate de cancer sau de tratamentul împotriva lui, numărul de celule sangvine scade semnificativ. Atunci când numărul acestora este mic, organismul nu mai poate lupta cu succes împotriva infecțiilor. Când numărul de celule sangvine este scăzut, organismul nu poate lupta împotriva unei infecții foarte bine.

Tratamentul clasic poate slăbi imunitatea

Anumite tratamente împotriva cancerului, dar în special chimioterapia, dozele mari de steroizi și radioterapia îți pot afecta sistemul imunitar, deoarece cauzează o scădere a leucocitelor din sânge, produse de măduva osoasă. De aceea recomandarea specialiștilor este să ai mare grijă de sistemul tău imunitar, pentru că de cele mai multe ori, aceasta a fost șansa care a făcut diferența dintre tragedie și viață.

Întărește-ți sistemul imunitar

Pentru a face față cu succes tratamentului și a neplăcerilor cauzate de această boală, este important să îți întărești sistemul imunitar. Începe prin a renunța la fumat, schimbă-ți stilul alimentar și îndreaptă-ți atenția către unul bogat în fructe și legume, încearcă să faci mai multă mișcare, renunță la alcool, odihnește-te, respectă regulile de igienă și încearcă să ții deoparte stresul din viața ta.

Tratamente homeopate

Referitor la tratamentele homeopate pentru întărirea sistemului imunitar slăbit de cancer, există o adevărată dispută între cei care susțin că au efecte garantate și tabăra celor care le contestă eficiența. Sunt numeroase persoane care le-au folosit și care se declară mulțumite, în timp ce alții sunt de părere că soluțiile sunt foarte diluate, așa că nu ar avea cine știe ce efect.

Vitamine și minerale

Există mai multe vitamine și minerale despre care se spune că ar ajuta sistemul imunitar, și de aceea se recomandă persoanelor care suferă de cancer să nu aibă carențe de vitaminele A, D și E, fier, acid folic și zinc.

Suplimente naturale pentru creșterea imunității

Pentru a fi sigur că nu te confrunți cu carențe, vitaminele și mineralele de care ai nevoie trebuie obținute, pe cât posibil, din alimentație. Din păcate, de multe ori acest lucru se dovedește a fi imposibil, deoarece te confrunți cu stări de greață, vomă și inapetență. De aceea, ai nevoie de suplimente alimentare care pot corecta aceste deficiențe. Ai grijă doar să alegi cele mai bune produse de acest gen, pentru a avea parte doar de efectele pozitive ale substanțelor conținute de acestea, și nu de alte reacții adverse care să te facă să te simți și mai rău.

Oncoforte, darul naturii pentru a preveni și trata cancerul

Pentru că tot a venit vorba despre suplimente, avem pentru tine o sugestie: Oncoforte, un produs pe care îl poți găsi chiar aici, și care poate fi arma ta secretă în lupta pe care o ai de dus cu cancerul. În lume există numeroase plante cu efect anti-tumoral, dar ar fi imposibil ca un bolnav să poată să le consuma pe toate, și în doza optimă necesară. De aceea, mai mulți cercetători din SUA, în colaborare cu medici români, au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, și care se dovedește un ajutor neprețuit atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul, dar și a-ți întări sistemul imunitar slăbit de boală.

Efecte surprinzătoare

Și chiar dacă, cel puțin pentru moment, în mod oficial, Oncoforte nu este recunoscut drept remediu împotriva cancerului, tu poți alege să îl administrezi în paralel cu terapia clasică, pentru a te bucura de efectele lui benefice, dintre care amintim doar câteva: contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai.

Un ajutor de nădejde

În compoziția Oncoforte se regăsesc 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive, ceea ce îl face să fie un tratament foarte eficient. Dar, veștile bune nu se încheie aici: pentru că organismul tău este slăbit de boală și de tratamentele clasice, administrarea produsului nu îți va crea niciun fel de reacții adverse. Din contră! Oncoforte previne apariția proceselor degenerative, și s-a remarcat că ajută la îmbunătățirea semnificativă a activității sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, organismul mai rezistent, metabolismul energetic celular are parte de o reglare, iar îmbătrânirea celulară este mult încetinită. Într-adevăr, putem afirma că avem de a face cu cel mai bun remediu natural pentru a preveni și trata cancerul.

Nu renunța nici la tratamentul clasic

Există numeroase remedii naturiste care promit că te ajută să învingi cancerul. Cu toate acestea, cel puțin deocamdată acestea nu trebuie să înlocuiască tratamentul clasic prescris de medic, ci să îl însoțească. Discută cu medicul tău oncolog ce remedii naturiste ai vrea să încerci, sau vezi ce îți recomandă și el, pentru a avea parte de maximul de efect din partea ambelor variante. Tu trebuie să închei lupta în calitate de învingător, așa că nu renunța niciodată!

Puterea este în tine!

Lupta cu cancerul este una grea, inegală și, din păcate, de prea multe ori încheiată tragic! Asta nu trebuie să te descurajeze, pentru că în același timp au fost și învingători, iar tu te poți număra printre ei. Nu te da bătut și luptă cu toate armele de care dispui, și nu uita că sistemul tău imunitar trebuie să fie unul puternic, pentru a-ți spori șansele! Suntem alături de tine și așteptăm să ne scrii povestea ta, care să înceapă cu aceste cuvinte: Am învins cancerul!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*