admin/ September 14, 2020/ Uncategorized/ 0 comments

Să învingi cancerul poate părea, cel puțin la prima vedere, un simplu vis frumos și atât. Cu toate acestea, visul se poate transforma în realitate, și există numeroase persoane care stau mărturie că această cumplită afecțiune poate fi învinsă! Prin urmare, nu deveni pesimist, nu lăsa depresia să te cuprindă ci, după câteva momente de care ai nevoie pentru a-ți reveni din șocul avut atunci când ai aflat diagnosticul, este timpul să te ridici și să pornești lupta.

Și tu poți să învingi cancerul!

Da, știm, pământul s-a oprit pentru câteva clipe din mișcarea sa, ai încercat să respiri și nu ai putut, iar dintr-o dată în jurul tău parcă s-a făcut noapte. Cam acestea au fost senzațiile care te-au încercat atunci când ai primit diagnosticul crunt. Cu toate acestea, trebuie să învingi cancerul, iar pentru asta trebuie să faci tot ce îți stă în puteri. Avem și noi pentru tine câteva recomandări, pentru ca lupta ta să nu fie una pierdută din start.

Mișcare fizică

Atunci când vrei o viață sănătoasă, mișcarea nu trebuie să lipsească. Cu toate acestea, până acum nu prea te-a preocupat acest aspect, iar acum, când ai aflat de boală, sportul este chiar ultimul pe lista ta de priorități. Cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că nu trebuie să renunți la mișcarea fizică atunci când vrei să învingi cancerul. De fapt, mișcarea înseamnă viață. Nu este nevoie să faci ceva complicat, doar plimbări pe jos prin natură, alergări ușoare, chiar și unele exerciții fizice simple dacă te simți în stare.

Consumă morcovi

Pare o glumă cu Bugs Bunny, nu-i așa? Cu toate acestea, specialiștii de la Fundaţia Mondială de Cercetare a Cancerului, citaţi de dailymail.com ne asigură că morcovii, consumați proaspeți sau sub formă de suc, au reale efecte anticancerigene. Plini de antioxidanți, morcovii intră și ei pe lista de lucruri care trebuie să nu-ți lipsească atunci când vrei să învingi cancerul!

Uită de pâinea albă

Majoritatea dintre noi adoră pâinea, iar cea albă este preferata noastră. Cu toate acestea, acest produs delicios nu este deloc indicat să fie consumat atunci când suferi de cancer, ci ar fi de preferat să-ți îndrepți atenția către pâinea neagră din secară. Aceasta este o bună sursă de fibre, care te vor ajuta să ai o digestie bună, și chiar să reduci riscul apariției unor tipuri de cancer, cum ar fi cel de stomac sau de intestine.

O zi pe săptămână fără carne

Românii adoră preparatele unde carnea se regăsește din abundență, așa că recomandarea de mai sus a oncologilor este una destul de dificil de dus la capăt. Cu toate acestea, dacă într-adevăr vrei să învingi cancerul, încearcă să reduci consumul de carne. Dacă nu poți altfel, măcar o zi pe săptămână renunță total la ea, și tot va conta enorm. În cazul în care nu poți renunța, atunci alege să consumi pește.

Lasă televizorul, calculatorul și telefonul deoparte!

Renunță măcar o jumătate de oră pe zi la telefonul mobil, la calculator, televizor sau orice alt gadget și petrece acest timp făcând mișcare fizică sau o plimbare lungă. Treptat, te vei convinge și tu că acest simplu gest este sănătate curată și chiar poate face diferența atunci când vrei să învingi cancerul.

Lasă natura să îți vină în ajutor!

Un aliat de mare ajutor în lupta cu această afecțiune este natura, și ale ei plante vindecătoare. Din fericire, există numeroase plante, fructe și legume care au fost devedite că au efecte anticancerigene, dar în același timp este imposibil ca un om să poată consuma toate remediile naturale pentru cancer, în dozajul corect, deoarece nu are acces la toate acestea și în plus, costă destul de mult.

La această concluzie au ajuns mai mulți specialiști, care au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, care a fost creat în Statele Unite, dar la formula căruia au contribuit și medici români, și care, potrivit celor care au făcut acest lucru posibil, este un tratament natural pentru cancer care chiar are efect și pe care îl poți găsi chiar aici.

Un sprijin de care chiar ai nevoie

Oncoforte a fost descris de specialiștii care au contribuit la crearea lui ca un remediu natural împotriva cancerului care luptă alături de tine, pe mai multe planuri, astfel încât tu, ca suferind de această afecțiune, să simți că într-adevăr ai parte de cel mai puternic sprijin.

De altfel, au fost realizate în acest sens mai multe studii medicale, iar în urma acestora s-a ajuns la concluzia că acest remediu natural pentru cancer conține cantitățile optime de substanțe de care organismul are nevoie pentru a face față cu brio provocărilor acestei afecțiuni.

Astfel, Oncoforte contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai.

Ajută-ți organismul să se vindece singur!

Medicii oncologi sunt de părere că în fiecare organism se regăsesc celule tumorale, ceea ce nu înseamnă neapărat că toată lumea suferă de cancer. În primul rând, ai nevoie de un sistem imunitar puternic, care acționează cu ajutorul unei oxigenări celulare bune, și cu ajutorul moleculelor de semnalizare redox.

Mai exact, trebuie să-i oferim organismului nostru șansa de a se vindeca singur, asigurându-i în acest sens acele substanțe naturale care să ajute la funcționarea la capacitate maximă a celulelor.

Toate aceste lucruri sunt asigurate de Oncoforte care, grație celor 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive conținute se achită cu notă maximă de această provocare.

Efectele Oncoforte

Chiar dacă încă nu este văzut ca un medicament care te vindecă de cancer, Oncoforte te ajută enorm atunci când vine vorba de remedierea multor neplăceri. Astfel, cu ajutorul unui stil de viață sănătos, și împreună cu Oncoforte, ai parte în primul rând de anihilarea radicalilor liberi care sunt responsabili de afectarea celulelor și transformarea lor în celule tumorale.

Pentru că Oncoforte este o sursă excelentă de flavonoizi, polifenoli și antioxidanți vegetali, are drept efect diminuarea semnificativă a acțiunii nocive a radicalilor liberi, și astfel previne. apariția proceselor degenerative.

Alte efecte pozitive ale acestui remediu natural cancer se referă la îmbunătățirea semnificativă a activității sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, organismul mai rezistent, metabolismul energetic cellular are parte de o reglare, la îmbătrânirea celulară este mult încetinită.

Compoziția Oncoforte

După studii îndelungate, cercetătorii care au colaborat la crearea Oncoforte, sunt convinși că au găsit componența perfectă, în cantitățile optime, necesare organismul pentru a lupta cu cancerul.

Este vorba despre:

• Un amestec brevetat de biomasă de miceliu din cele mai eficiente ciuperci terapeutice – shiitake, maitake și reishi;

• Un amestec brevetat din extracte de plante – Rheum palmatum – rădăcină, Arctium lappa – rădăcină, Rumex acetosella – frunză și Ulmus fulva – coajă internă;

• Vitamine – vitamina E, D-alfa tocoferol succinat, Vitamina C, Acid ascorbic;

• Pulberi și extracte din plante cu acțiuni antitumorale cunoscute

• Graviola – extract din frunză,

• Turmeric – rizomi,

• Măslin -extract din frunză,

• Gheara mâței – extract din coajă,

• Astragalus – pulbere din rădăcină,

• Orz verde – pulbere din părți aeriene,

• Ceai verde – extract din frunză,

• Pin roșu chinezesc – extract din coajă,

• Rodie – extract din fruct,

• Zmeură – pulbere din fruct,

• Sâmburi de struguri – extract standardizat,

• Ginseng, rădăcină – pulbere și

• Usturoi, bulb – pulbere.

• La acestea se adaugă extracte standarizate speciale:

• licopen,

• quercitina,

• betaglucan pulbere și

• Fiber Aid Arabinogalactan, Larix laricina, zadă – extract.

Specialiștii sunt de părere că, pentru un efect optim, trebuie să se administreze două capsule, de două ori pe zi, de preferat cu jumătate de oră înaintea meselor principale. Medicul sau farmacistul pot decide dacă este nevoie ca doza să fie mai mare sau asociată și cu alte terapii.

Luptă să învingi cancerul și folosește-te și de acele metode naturale, care pot completa tratamentul primit de la medicul tău oncolog. Este o luptă grea, dar nu una imposibilă! Și tu poți fi un învingător!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*