admin/ July 17, 2019/ blog/ 0 comments

Ceea ce noi, aici la Oncoforte, prin colaboratorii noștri, medici sau terapeuți, transmitem de foarte mult timp, a fost confirmat și de prestigioase institute și organizații britanice. Evoluția în tratamentul cancerului este influențată în mod substanțial de stilul de viață al pacientului. Împreună cu acesta, consumul de suplimente alimentare bogate în nutrienți care lipsesc în mod obișnuit din hrana cea de toate zilele, poate influența semnificativ durata de viață și calitatea vieții bolnavului de cancer.

Un raport întocmit de Macmillan Cancer Support, Royal College of Anaesthetists, și National Institute for Health Research Cancer and Nutrition Collaboration recomandă, imediat după depistarea cancerului, un stil de viață modificat, sugerând că au avut chiar programe personale adaptate fiecărui individ.

Cancerul este influențat de stilul de viață

Recunoscând că un stil de viață dezordonat și o alimentație nesănătoasă cauzează cancer, raportul concluzionează că există un “moment propice pentru instruire” imediat după diagnostic, conform unui număr semnificativ de studii și cercetari. De exemplu, un studiu al Universității Yale a arătat că, prin mișcare, efort fizic moderat – doar 35 de minute de mers pe jos pe zi – persoanele cu cancer ar crește durata lor de supraviețuire.

Raportul a concluzionat că persoanele diagnosticate cu cancer ar trebui încurajate să:

  • Să mănânce sănătos, incluzând multe fructe si legume
  • Să efectueze 150 de minute de exerciții fizice pe săptămână (circa 20 min. pe zi)
  • Să renunțe la fumat
  • Să limiteze consumul de alcool
  • Să-şi încadreze greutatea corporală în limitele recomandărilor privind raportul vârstă/sex/înălțime.

Chris Woollams, fost biochimist al Universității Oxford și fondator al centrului CANCERactive, a spus: “Mai bine mai târziu decât niciodată, după opinia mea. Am introdus Dieta Rainbow, bazată pe un munte de studii și cercetări, încă din 2006. Am fost pentru controlul greutății încă de atunci, și am arătat, de asemenea, și modul în care femeile cu cancer de sân care au pierdut excesul de greutate într-un mod controlat au supraviețui mai mult. Exercițiile fizice – ușoare până la moderate- fără forțarea respirației, timp de doar 20 de minute pe zi, a fost recomandată de CANCERactive în 2006. Nu e de mirare că cei care urmează recomandările noastre supraviețuiesc mai mult decât media. Nu e de mirare că oamenii care au un plan personalizat, alcătuit pentru ei, tind să evolueze așa de bine.

Este atât de trist că a fost nevoie de mai mult de un deceniu ca organizația caritabilă Macmillan Cancer Support să se trezească și să înțeleagă evidența că există știință bazată pe dovezi în această privință.

Următorul pas va fi cel mai interesant. Va îndrăzni institutul pentru studierea cancerului Cancer Research UK să meargă curajos în această lume nouă, a abordării cancerului pe căi naturale, sau vor continua să insiste că nimic nu ajută, în afară de medicamentele lor „miraculoase”? Vor continua să râdă oncologii de la Royal Marsden la pacienți când aceștia îndrăznesc să afirme că și-au schimbat dieta și acum fac exerciții fizice? Vor continua să sfătuiască în mod eronat că nu există știință care să susțină aceste terapii, reducând astfel durata potențială de supraviețuire a pacienților?

Există studii științifice bazate pe dovezi. Am făcut public acest lucru încă din 2002. Am postat în mod curent pe site-ul CANCERactiv. Puteți pune în practică chiar de astăzi. Chiar dacă oncologul vostru nu știe despre asta “.

Pacienții care și-au vindecat cancerul confirmă

În mod cu totul ironic, raportul solicită ca pacienții să aibă planuri personalizate, alcătuite pentru ei la scurt timp după diagnostic, pentru ca ei să reușească să crească durata de supraviețuire!

Culmea este că Chris Woollams a făcut primele două asemenea planuri personalizate încă din 2002 – pentru Geoffrey Boycott (cancer la cap și gât) și Galina Dean (gradul 4, etapa 4, cancer ovarian) – ambele persoane sunt în viață și sănătoase, astăzi, 17 ani mai târziu.

Scrisori ale pacienților:

  • Dragă Chris, în urmă cu 15 ani am citit într-un ziar un articol despre cum l-ai ajutat pe Geoff Boycott să-și învingă cancerul la gât și am luat datele tale de contact în timp ce E (soțul meu) avea probleme de prostată. În câteva săptămâni am avut un rezultat PSA uriaș, de 1784, iar cancerul s-a răspândit în oasele sale, în glandele limfatice, plămâni și rinichi. Am comandat cartea dvs. (Tot ce trebuie să știți) și am început un război pe trei fronturi – Doctori, dietă și stil de viață, și rugăciune. 15 ani au trecut de atunci și E nu mai ia nici un tratament pentru cancer și PSA este de 0,13! Un miracol! Suntem atât de recunoscători pentru tot ajutorul și sfaturile pe care le-ați acordat de-a lungul anilor și ne place noul site web, buletinele dvs. de știri electronice și investigațiile minuțioase și rapoartele dvs. Pe înțelesul tuturor. Vă mulțumim din nou pentru rolul pe care îl aveți în vindecarea lui E. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă aibă în grijă. Cu dragoste E & L”
  • Dragă Chris, sper că ești bine și sănătos. A fost o uimitoare coincidență că ne-am intersectat peste tot în Roma. Îmi pare rău că te-am deranjat în timp ce erai cu familia ta. De îndată ce te-am văzut, știam că ești tu și trebuia să vin și să-ți spun ceva. Mi-am spus în mintea mea: “Doar mi-ai salvat viața, până la urmă”. Ai făcut o treabă extraordinară! Acum opt ani am avut o consultație privată cu tine; acum opt ani eram în fază terminală; un cancer de sân în stadiul 4. Spitalul mă trimisese acasă să-mi scriu testamentul. Am fost într-o cădere totală. Dar tu m-ai ridicat din nou. Am făcut tot ce mi-ai sugerat, inclusiv să-mi lipesc planul pe ușa frigiderului și iată-mă astăzi aici, noua mea versiune. Doctorii nu pot să creadă și sincer, nu-mi pasă, nu mă mai apropii de ei. Sunt sigură că o auzi tot timpul, dar ești un adevărat salvator de vieți, am transmis informațiile despre tine de o sută de ori, sunt deja la a cincea copie a cărții „Dieta Rainbow”, continuu să o împrumut oamenilor care nu mi-o mai dau înapoi. Sunt stânjenită că nu ți-am scris niciodată despre succesul meu, dar mai bine mai târziu decât niciodată, presupun. Îți mulțumesc pentru că ai oferit informații fantastice pentru pacienții cu cancer. Mulțumesc că exiști! N-aș fi putut să reușesc niciodată fără tine! Ellen

Sursa: www.canceractive.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*