admin/ September 25, 2020/ blog/ 0 comments

Pe 1 octombrie se marchează Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului la sân. Din păcate, această afecțiune este destul de des întâlnită, iar femeile ar trebui să fie mai conștiente de aceasta. Descoperit la timp, cancerul la sân are mari șanse să fie tratat cu succes, de aceea este important să îți cunoști corpul bine și să observi imediat acele schimbări care ar putea face diferența dintre o tragedie și o viață fericită în continuare.

Cum poți descoperi cancerul la sân

Specialiștii în acest domeniu au alcătuit și o serie de indicații pentru femei pentru ca acestea să poată identifica în mod corect, și mai ales la timp, anumite simptome specifice pentru cancerul la sân. Unele dintre ele sunt complet surprinzătoare, așa că ar fi bine să citești în continuare despre ce e vorba.

Prurit la nivelul sânilor

De regulă, atunci când se apropie menstruația, sau chiar și pe perioada ei, multe femei simt un disconfort la nivelul sânilor. Poate apărea o senzație de durere, de ”sâni grei”, chiar și prurit. Nu-ți face griji, este ceva normal. Cu toate acestea, dacă senzațiile se continuă și după ce menstruația a trecut, ar trebui să iei în calcul o vizită la medicul specialist, pentru că sunt unele dintre simptomele prin care cancerul la sân își face simțită prezența. De asemenea, orice modificare la nivelul sânilor, cum ar fi petele albăstrui pe pielea din jurul sânilor sau chiar celulită trebuie imediat semnalată medicului. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Dureri de spate

Durerile de spate nu trebuie neglijate, iar dacă știi și faptul că experții sunt de părere că de multe ori în spatele lor stă și cancerul la sân, atunci ai un motiv în plus pentru a nu lăsa lucrurile să meargă mai departe. Este vorba despre acea durere resimțită în partea superioară a spatelui, între omoplați, De altfel, este cunoscut faptul că anumite tumori maligne se dezvoltă în adâncul țesutului mamar, ceea ce duce la dureri la nivelul coloanei vertebrale sau al coastelor.

Dureri la nivelul axilelor

Multe dintre femeile care au fost diagnosticate cu această cumplită afecțiune susțin că unul dintre simptome a fost și durerea resimțită la nivelul axilelor. De aceea, dacă experimentezi astfel de neplăceri, este bine să faci imediat un control de specialitate, care va decide dacă este sau nu o problemă, sau doar un disconfort cauzată de o sensibilitate la produsele folosite pentru a opri lanțul transpirației.

Secreții la nivelul sânului

Dacă nu ești însărcinată și nici nu alăptezi, nu este normal să secreți lapte în sâni. Cu atât mai mult sânge. Este posibil ca aceste neplăceri să fie cauzate de cancerul la sân, mai exact o tumoare care se află la nivelul canalului de excreţie al laptelui, de o tumoare hipofizară sau de alte tumori metastatice. Prin urmare, urgent la medic!

Modificări în forma sânilor

Printre primele simptome ale cancerului care pe multe femei le-a făcut să se gândească la faptul că ar putea fi ceva în neregulă au fost și modificările în forma sânilor. Astfel, unul dintre sâni părea să își schimbe forma, să devină mai alungit. De aceea, specialiștii recomandă autoexaminarea periodică a acestora, la care se adaugă și consultul unui specialist.

Descoperit din timp, cancerul poate fi tratat

De regulă, oamenii când aud de cancer, percep acest lucru ca pe o condamnare sigură la moarte. De fapt, este vorba despre o luptă, pe care ai putea să o câștigi. Ceea ce toți specialiștii în această afecțiune afirmă cu tărie este faptul că descoperit din timp, cancerul poate fi tratat și există șanse reale de vindecare. Chiar și când vine vorba despre cancerul la sân. Remediile din plante sunt excelente atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul, și de aceea ele nu trebuie în niciun caz ignorate.

Oncoforte, darul naturii pentru a preveni și trata cancerul

În întreaga lume, există numeroase plante cu efecte anti-tumorale, dar este imposibil ca un bolnav să poată să le consuma pe toate, și în doza optimă necesară. De aceea, mai mulți cercetători din SUA, în colaborare cu medici români, au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, și care se dovedește un ajutor neprețuit atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul și pe care îl poți găsi chiar aici.

Efecte remarcabile

Deocamdată, în mod oficial, Oncoforte nu este recunoscut drept remediu împotriva cancerului, de aceea se recomandă administrarea lui în paralel cu terapia clasică, pentru a te bucura de efectele lui benefice, dintre care amintim: contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai.

Bine suportat de organism

”Oare chiar funcționează?”, ”Cu ce este diferit de alte produse de acest gen?” au fost întrebările care ți-au venit automat, în minte. Este și normal, pentru că de prea multe ori te-ai confruntat cu produse care promiteau multe, dar realizau puține. De aceea, dacă mai aveai nevoie de unele informații care să te convingă că într-adevăr Oncoforte este aliatul tău natural în lupta cu cancerul, îți mai spunem doar că nu mai puțin de 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive intră în compoziția sa, ceea ce îl face un tratament natural împotriva cancerului, cu acțiuni deosebit de eficace.

Mai mult, în urma administrării lui nu vei avea niciun fel de reacții adverse, iar organismul tău va primi acele substanțe naturale care să ajute la funcționarea la capacitate maximă a celulelor.

Cel mai bun remediu natural!

De asemenea, Oncoforte previne apariția proceselor degenerative, și s-a remarcat că ajută la îmbunătățirea semnificativă a activității sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, organismul mai rezistent, metabolismul energetic celular are parte de o reglare, iar îmbătrânirea celulară este mult încetinită. Într-adevăr, putem afirma că avem de a face cu cel mai bun remediu natural pentru a preveni și trata cancerul.

Nu renunța: învinge cancerul!

Există multe ”arme” cu care poți lupta împotriva cancerului astfel încât la final să fii un învingător: un stil de viață sănătos, o corectă alimentație în timpul tratamentului pentru cancer, Oncoforte, un moral ridicat, sprijinul celor din jur, credință. Niciuna nu trebuie să-ți lipsească atunci când pornești lupta cu cancerul, iar la final, să te numeri și printre cei care pot rosti din toată inima: Am învins!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*