admin/ June 29, 2019/ blog/ 0 comments

Un copac veșnic verde, cu proprietăți terapeutice, Graviola este cunoscut datorită utilizării frunzelor sale ca ingredient vindecător în diverse remedii, de foarte mult timp. De fapt, toate părțile plantei Graviola, cum ar fi frunzele, fructele, semințele, tulpinile și rădăcinile sunt folosite în tratamente pentru vindecarea anumitor afecțiuni.

Originea arborelui Graviola

Graviola este, de asemenea, cunoscut sub numele de Soursop, guyabano, și guanábana, în timp ce originea și locul de proveniență al copacului nu sunt cunoscute exact. Cu toate acestea, cel mai bine este cultivat în regiuni calde și trebuie folosit înainte ca temperatura să scadă până la 30 de grade Celsius, deoarece după aceea fructul se usucă și devine inutilizabil. Chiar acum Graviola este cultivat pe scară largă în diferite părți ale Americii Latine.

Proprietăți surprinzătoare ale frunzei de Graviola

Iată câteva proprietăți surprinzătoare ale Graviola, care îl fac una dintre cele mai benefice specii botanice de utilizat pentru sănătatea umană.

1. Prima proprietate uimitoare a frunzei Graviola este acțiunea antioxidantă

Conform unui studiu realizat și publicat în 2014, planta s-a dovedit a fi un antioxidant eficient care funcționează cel mai bine împotriva germenilor sau factorilor patogeni, cauzatori ai unor boli grave. Funcționează prin creșterea rezistenței individului și prin activarea sistemului imunitar care pregătește organismul să se apere împotriva oricărui tip de radicali liberi care ar putea afecta organismul într-un mediu poluat, și care interacționează atât cu persoanele sănătoase, cât și cu cele deja afectate de alte afecțiuni. Se desfășoară multe cercetări pentru a descoperi mai multe beneficii specifice ale frunzei de Graviola ca antioxidant activ pentru o anumită boală. Mai mult decât atât, experții în cercetare sunt deciși să găsească cele mai bune proprietăți ale extractului din frunza de Graviola și să îl facă ingredient pentru medicamente produse pentru tratamentul bolilor letale, printre care și cancerul. De fapt, sutele de studii care au pus în evidenţă proprietăţile antitumorale ale frunzei de Graviola au fost folosite și la comercializarea sucului de Graviola, fără ca acesta să aibă proprietățile anti-cancerigene ale frunzei. Mai mult, frunza de Graviola în combinație cu alte ingrediente naturale poate avea acțiuni mult îmbunătățite Prin urmare, un remediu cum este ONCOFORTE, un supliment ce conține o cantitate generoasă din frunza  de Graviola și alte 25 de ingrediente puternice, este un supliment util împotriva stresului oxidativ, cauza a peste 90% dintre bolile cunoscute, printre care și cancerul.

2. Cea de a doua proprietate uimitoare a frunzei Graviola; funcționează ca un anti-inflamator natural

Inflamația este un tip de problemă infecțioasă în care corpul sau un anumit loc din corpul unei persoane se umflă, se irită, se înroșește sau devine dureros. Există diverse soluții pe bază de plante, disponibile pe piață, dar conform unui studiu realizat în 2014, frunza de Graviola este enumerate printre cele cu proprietăți antiinflamatoare uimitoare. În acest studiu au fost făcute câteva experimente pe rozătoare. Rezultatele au fost pozitive, iar rozătoarele care au consumat frunze de Graviola s-au recuperat mult mai repede din situațiile care au produs inflamații. Deci, rezultatele studiului sugerează ca frunza de Graviola este cel mai bun ingredient natural pentru ameliorarea durerii și inflamației în diferite condiții. Aceasta nu este totul, încă un studiu științific efectuat în 2010 pe șobolani, demonstrând aceste proprietăți. Rezultatele acestui studiu au fost, de asemenea, pozitive, deoarece extractul din frunza de Graviola a blocat receptorii care provoacă durere și a vindecat inflamația. Mai multe activități de cercetare se desfășoară în această privință, iar cercetătorii sunt încrezători în găsirea mai multor acțiuni specifice de diminuare a inflamației și durerilor cu pulbere din frunza de Graviola. ONCOFORTE este de asemenea util în aceste situații, iar proprietățile sale antiinflamatorii îl recomandă inclusive ca sprijin în terapia complementară a afecțiunilor oncologice, mai ales atunci când, urmare a acțiunii citostaticelor, sistemul imunitar este compromis .

3. A treia proprietate uimitoare a frunzei Graviola este sprijinul în menținerea nivelelor de zahăr din sânge la pacienții diabetici

Diabetul este o afecțiune medicală în care nivelul de zahăr din sânge fluctuează, în mod frecvent peste limitele normale. Este cauzat de un nivel scăzut al producției de insulină în pancreas, sau de rezistența celulelor la pătrunderea acesteia în interior și utilizarea ei pentru metabolizarea zaharurilor. Nivelul scăzut al insulinei diminuează în mod continuu imunitatea pacienților diabetici. Această problemă vine împreună cu diverse simptome, cum ar fi lipsa de energie și dureri în diverse zone în organism. Nu există o vindecare adecvată a acestei boli, dar s-a constatat totuși că ea poate fi menținută sub control prin luarea de măsuri de precauție și diverse remedii naturale. Frunza de Graviola s-a dovedit a fi un ingredient care ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge. În 2008, a fost efectuată o cercetare în care cobaii au fost testați prin injectarea ingredientelor frunzei de Graviola. Șobolanii care aveau niveluri mai ridicate ale zahărului din sânge, după administrarea de extract de frunză de Graviola, au obținut o scădere treptată a nivelului de zahăr din sânge, ceea ce a dovedit că această planta uimitoare, mai ales prin extractul de frunză, poate fi de ajutor diabeticilor. De asemenea, a ajutat la ameliorarea altor probleme asociate diabetului, cum ar fi controlul greutății, printr-un control mai bun asupra nivelurilor de glucoză din organism. Puteți folosi ONCOFORTE și în acest caz, pentru a ajuta la echilibrarea nivelului de glucoză în sânge, dar și pentru întărirea sistemului imunitar, esențială în asemenea probleme.

4. A patra proprietate uimitoare a frunzei de Graviola este suportul în controlul circulației sanguine și menținerea tensiunii corespunzătoare

Tensiunea arterială, atunci când iese din limitele normale, creează stări patologice. Aceste condiții se numesc hipertensiune arterială și, respectiv, hipotensiune arterială. În condiții mai grave, această tensiune arterială ridicată sau scăzută poate deveni cauza decesului prin producerea infarctului sau a accidentelor vasculare cerebrale (AVC). Prin urmare, menținerea tensiunii în limite normale este necesară. Utilizarea frunzei de  Graviola a fost remarcată în diferite remedii antice pentru controlul circulației sângelui și pe baza acestor remedii folclorice s-a efectuat un alt studiu asupra rozătoarelor în 2012. A fost administrate frunză de Graviola pe cale orală și rezultatele au fost pozitive. Multe dintre medicamentele de menținere a zahărului din sânge au ca efect modificarea ritmului cardiac. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost remarcat pe timpul administrării de frunza de Graviola. A menținut circulația sângelui, tensiunea arterial, fără a afecta în nici un fel ritmul cardiac. Cercetătorii au sugerat ca frunza de Graviola conține ioni activi de calciu, asa că a funcționat bine pentru tensiunea arterială la șobolani. ONCOFORTE are capacitatea de a menține tensiunea arterială fără a afecta ritmul cardiac, adăugând în acest fel încă un beneficiu pe lângă toate celelalte.

5. Cea de-a cincea proprietate uimitoare a frunzei Graviola este utilă pentru prevenirea ulcerului și activă împotriva celulelor canceroase

Inflamația continuă din stomac și aciditatea crescută devin, pe lângă altele, cauze principale ale ulcerului. Ulcerul provoacă dureri neplăcute, uneori chiar insuportabile, din cauza leziunilor produse în diferite părți ale stomacului sau pe esofag. Un alt studiu  asupra rozătoarelor a fost efectuat în 2014, în care frunza de Graviola a fost testată ca un ingredient activ activ împotriva ulcerului și a durerii. Rezultatele au fost pozitive. Și pe baza acestor cercetări, ONCOFORTE a fost realizat din ingrediente active din frunze de Graviola și alte 25 de ingrediente concentrate naturale. Este un supliment eficient pentru ulcere, dar mai ales, un adjuvant în afecțiuni oncologice situate la nivelul stomacului și esofagului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*