admin/ March 16, 2020/ blog/ 0 comments

Cancer! O afecțiune a cărei simplă pronunțare a numelui îți dă fiori reci pe șira spinării, iar tot ce poți să faci este să speri că nu ți se va întâmpla ție sau celor dragi. Rata de supraviețuire este destul de redusă, dar medicii specialiști sunt de părere că, atunci când este descoperit în faze incipiente, cancerul are șanse reale de a fi învins. De aceea, pentru a crește șansele de vindecare, se recomandă ca terapiile clasice să fie combinate cu remedii naturiste.

Tratament complex

Tratamentul pentru cancer este unul complex, și nu implică doar administrarea de medicamente sau urmarea unor terapii destul de agresive pentru organism. Un psihic bun contribuie enorm, de aceea pacientul diagnosticat cu cancer trebuie să conștientizeze că se poate vindeca.

De asemenea, trebuie să se adopte o dietă sănătoasă, din care să lipsească alimentele pline de pesticide, și să se renunțe la fumat și la consumul de alcool.

Remedii naturiste pentru un mai mare succes

Din ce în ce mai mulți medici oncologi recomandă, pe lângă terapiile clasice, și apelarea la remedii naturiste. Atenție însă, nu recurgeți la acestea fără recomandarea medicului fitoterapeut, pentru că el va ști cum să găsească acele plante necesare, sau ce dozaj trebuie administrat în cazul dumneavoastră. Avem și noi câteva sugestii de plante cunoscute drept citostatice naturale.

Orz verde, revitalizant pentru organism

Mai mulți oameni de știință americani și japonezi au realizat o serie de studii în urma cărora au ajuns la concluzia că orzul verde pune o frână în dezvoltarea și răspândirea celulelor cancerigene în corp.

Alte proprietăți ale acestuia se referă la faptul că el conține superoxid dismutază, o enzimă cu capacităţi antioxidane foarte puternice. În plus, este una dintre cele mai bune surse din natură de vitamine și de minerale de care organismul are nevoie pentru a-și întări sistemul imunitar și pentru o revitalizare.

Armurariul ajută la detoxifierea ficatului

Cei care urmează tratament cu citostatice împotriva cancerului, știu cât de neplăcute sunt efectele acestuia. Pentru a le mai combate puțin, se recomandă armurariu, o plantă recunoscută pentru faptul că ajută la  detoxifierea ficatului, dar care și accelerează procesul de regenerare a celulelor hepatice.

Armurariul s-a dovedit a fi de real folos în mai multe tipuri de cancer: hepatic, pulmonar, de prostată, de sân, ovarian, de colon şi de piele.

Ceaiul verde inhibă dezvoltarea celulelor canceroase

Cercetătorii britanici de la Colegiul ”King” au realizat un studiu privind ceaiul verde și au ajuns la un rezultat surprinzător: acesta inhibă dezvoltarea celulelor canceroase. Dar, nu numai atât, proprietățile sale antioxidante contribuie la neutralizarea radicalilor liberi cei care sunt responsabili, printre altele, de formarea celulelor canceroase.

Lichenul de piatră, printre cele mai bune remedii naturiste

Acidul ursolic care intră în componența lichenului de piatră are efecte antitumorale, și de aceea se dovedește unul dintre cele mai bune remedii naturiste în ceea ce privește vindecarea de cancer la nivelul tubului digestiv.

Alege sănătatea oferită de natură

Din ce în ce mai mulți dintre bolnavii de cancer apelează la remedii naturiste. Cel mai mare ajutor în lupta cu această teribilă afecțiune este natura, care ne oferă, cu generozitate, multe plante, adevărate citostatice naturale.

Oncoforte, aliatul organismului în lupta cu cancerul

Dar, oricâtă bunăvoință ai avea să încerci diferite plante pentru a te vindeca de cancer, este imposibil să poți să le consumi pe toate și, mai ales, în dozajul corect.

De aceea, mai mulți specialiști români și americani au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, și care, potrivit celor care contribuit la alcătuirea lui, este un tratament natural pentru cancer care chiar are efect.

Efectele Oncoforte

Creatorii Oncoforte susțin că este unul dintre cele mai bune remedii naturiste împotriva cancerului care există la ora actuală în lume.

Printre efectele sale se numără și faptul că reduce proliferarea celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai. În plus, nu are efecte adverse, ceea ce îl face ideal pentru a fi administrat în cazul unui organism deja slăbit de boală.

Un plus de rezistență pentru organism

În pofida efectelor sale benefice, Oncoforte nu este acceptat la ora actuală drept un medicament care automat de vindecă de această cumplită maladie. De aceea, el se recomandă în special pentru a remedia unele efecte neplăcute care se manifestă împreună cu cancerului.

Prin administrarea de Oncoforte, organismul slăbit de boală are parte de un plus de rezistență, sistemul imunitar devine mai puternic, se reglează fluxul sanguin, oxigenarea celulară este sporită, durerile sunt mai ușor de suporat, starea generală este mult mai bună, iar metabolismul energetic celular este reglat.

Un stil de viață sănătos

Administrarea de Oncoforte nu înseamnă să renunțați la terapiile indicate de medicul oncolog. În plus, se recomandă o dietă sănătoasă, renunțarea la țigări și la băuturile alcoolice și, pe cât posibil, și plimbări mici în mijlocul naturii, departe de poluarea din oraș.

26 de componenți activi

A fost nevoie de multe studii pentru a se găsi formula corectă, dar creatorii Oncoforte sunt convinși că au ajuns la un rezultat bun. Totodată, cantitatea de substanțe conținută este cea optimă pentru că organismul să poată lupta cu succes împotriva cancerului.

În componența Oncoforte intră 26 de componenți activi, cu acțiuni eficace.

Este vorba despre:

• Un amestec brevetat de biomasă de miceliu din cele mai eficiente ciuperci terapeutice – shiitake, maitake și reishi;

• Un mix brevetat din extracte de plante – Rheum palmatum – rădăcină, Arctium lappa – rădăcină, Rumex acetosella – frunză și Ulmus fulva – coajă internă;

• Vitamine – vitamina E, D-alfa tocoferol succinat, Vitamina C, Acid ascorbic;

• Pulberi și extracte din plante cu acțiuni antitumorale cunoscute

• Graviola – extract din frunză,

• Turmeric – rizomi,

• Măslin -extract din frunză,

• Gheara mâței – tot extractm dar din coajă,

• Astragalus – pulbere din rădăcină,

• Orz verde – la fel, pulbere, dar din părți aeriene,

• Ceai verde – extract din frunză,

• Pin roșu chinezesc – la fel, extract din coajă,

• Rodie – extract din fruct,

• Zmeură – pulbere din fruct,

• Sâmburi de struguri – extract standardizat,

• Ginseng, rădăcină – pulbere

• Usturoi, bulb – tot sub formă de pulbere.

La acestea se adaugă extracte standarizate speciale:

• licopen,

• quercitina,

• betaglucan pulbere și

• Fiber Aid Arabinogalactan, Larix laricina, zadă – extract.

Nu uita de sfatul medicului!

În mod normal, Oncoforte trebuie administrat de două ori pe zi, câte două capsule, cu jumătate de oră înainte de mesele principale. Nu ezita să întrebi medicul dacă este nevoie ca doza să fie mai mare, sau dacă poate fi asociată și cu alte terapii.

Nu renunța să crezi!

Diagnosticul de cancer este unul care îți poate distruge lumea, îți spulberă visele și totul capătă deodată o nuanță de gri, spre negru. Reține însă să nu ești singur în lupta cu această afecțiune, așa că nu renunța niciodată! Cancerul este poate acel semn de care aveai nevoie pentru a înțelege că aveai nevoie de o schimbare, așa că începe chiar acum: fii mai optimist, hrănește-te mai bine, abordează într-o altă manieră provocările la care te supune viața și bucură-te de fiecare clipă! Nu este ușor, dar te poți număra printre învingători, și asta depinde doar de tine

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*