admin/ March 13, 2018/ blog/ 0 comments

Dacă cineva ți-ar oferi o pastilă care să te ajute să te simți sătul, să-ți menții greutatea și să previi orice boală, ai accepta, nu este așa? Și dacă aceasta are și un gust foarte bun? Din fericire, nu trebuie să mergi la medic pentru acest tip de prescripție medicală. Ai nevoie doar de o vizită la magazinul alimentar de unde poți cumpăra fructe de pădure proaspete sau congelate.

Ceea ce face fructele de pădure atât de speciale este nivelul lor ridicat de fitochimicale – acei nutrienți care există în mod natural în cantitate semnificativă în aceste fructe și care ajută la protejarea celulelor. Astfel,  ar fi bine să cumperi afine, căpșuni, zmeură, mure și să începi să le consumi.

Iată 7 motive pentru care ar trebui să faci acest lucru:

Fructele de pădure păstrează mintea limpede

Femeile care au mâncat aproximativ două porții de căpșuni sau o porție de afine cu o săptămână înainte de a participa la un experiment au suferit un declin mental mai redus decât al colegelor care au participat fără a consuma aceste alimente, potrivit informații publicate în Analele de Neurologie.

În cadrul studiului, cercetătorii au analizat datele culese de la 16.010 de femei cu vârsta de peste 70 de ani. Cele cu un mai mare aport alimentar de fructe de pădure au demonstrat un declin cognitiv amânat cu aproximativ doi ani și jumătate. Acești compuși, găsiți aproape exclusiv în fructele de pădure, sunt cunoscuți pentru proprietățile lor de a traversa bariera hemato-encefalică și de a se localiza în centre de învățare și de memorie ale creierului.

Fructele de pădure ajută la gestionarea diabetului

Fructele de pădure sunt dulci, dar nu genul de dulce de care ar trebui să se ferească persoanele cu diabet zaharat. Pentru că acestea conțin fibre, se pot include într-un regim alimentar de diabet zaharat ca o portie de fructe. Și chiar dacă beneficiile pentru sănătate ale fructelor de pădure sunt prezente și atunci când sunt combinate cu alte alimente sau preparate, cel mai bine este să consumi afine sau alte fructe de pădure proaspete.

Fructele de pădure stimulează sănătatea inimii

Chiar și persoanele cu un risc ridicat, moștenit, de boli de inimă pot constata că o dietă bogată în fructe și legume crude, inclusiv fructe de pădure, poate reduce șansele lor de a avea un atac de cord. Cercetătorii au verificat 27.000 de oameni din diverse medii și au constatat că dieta bazată pe fructe și legume, pare să modifice riscul genetic de boli de inimă.

Fructele de pădure scad tensiunea arterială

Chiar daca niciun studiu clinic nu a oferit încă o rețetă de fructe de pădure pentru a lupta cu hipertensiunea arterială, dieteticienii și medicii recomandă o dietă bogată în fructe și legume proaspete pentru a păstra tensiunea în echiliru. O dietă bogată în fructe de pădure ar putea fi deosebit de utilă pentru persoanele a căror istorie de familie este încărcată cu riscul bolilor de inimă (tensiunea arterială ridicată în sine este un factor de risc pentru boala de inimă). Compușii chimici din fructele de pădure luptă împotriva inflamației sistemice care poate însoți tensiunea arterială ridicată, ajutând la sănătatea organismului.

Fructele de pădure ajută împotriva cancerului 

Fructele de pădure precum afinele și zmeura reprezintă strategii eficiente de prevenire a cancerului. Cercetarea publicată în Revista Farmaceutică și Analizele Biomedicale sugerează că flavonoidele și alți compuși găsiți în fructele de pădure pot ajuta la reducerea riscului de cancer de colon. Pentru că tratamentele alopate împotriva cancerului accentuează de obicei această problemă în general, fructele și legumele, inclusiv fructele de pădure cu siguranță nu vor face rău.

Oncoforte este unul dintre cele mai complete remedii naturale antioxidante și aanti-tumorale din lume (conform studiilor științifice și bibliografiei aferente fiecărui ingredient), include 26 de ingrediente naturale, printre care se află și zmeura, și are una dintre cele mai mari cantități de substanțe active per capsulă dintre toate suplimentele cu aceeași recomandare.

Consumă fructe de pădure pentru prevenirea Alzheimerului

Antioxidanții din fructele de pădure ar putea fi aliați de nădejde în lupta împotriva efectelor vârstei asupra creierului, procese care ar putea fi in spatele schimbărilor ce conduc la declinul cognitiv asociat cu Alzheimerul. Datele raportate sugerează că fructele de pădure conțin compuși chimici numiți polifenoli, care ar putea ajuta la prevenirea bolii Alzheimer prin curățarea toxinelor dăunătoare acumulate în timp.

Stresul oxidativ provoacă boli grave cum ar fi cancerul, bolile de inimă, accidentele vasculare cerebrale, îmbătrânirea, diabetul, artrita, fibromialgia, boala Parkinson, Alzheimer, boli autoimune, declinul cognitiv şi afecţiuni oculare, cum ar fi degenerescența maculară. Oncoforte reduce stresul oxidativ prin intermediul tuturor ingredientelor componente.

Luptă împotriva infecțiilor tractului urinar cu fructele de pădure

Afinele americane (cunoscute ca merișoare) sunt fructele de pădure cel mai strâns asociate cu sănătatea tractului urinar. Pentru că este o idee bună să se mănânce o varietate de alimente, în loc să se exagereze doar pe un singur tip, trebuie incluse în planul de dietă mai multe fructe de pădure benefice organismului.

Oncoforte este realizat într-o unitate de producție din SUA, cu laboratoare și tehnologii certificate NSF-GMP, FDA, ICS-USDA Organic. Acestea asigură garanția celor mai înalte standarde de calitate din lume și respectarea celor mai stricte cerințe în producția suplimentelor alimentare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*