admin/ October 16, 2020/ blog, Ingrediente/ 0 comments

Atunci când, în urma unor analize simple, medicul îți spune că suferi de cancer, lumea întreagă se prăbușește pentru tine, asemenea unui castel de nisip. Câteva momente nu mai auzi și nu mai vezi nimic în jur, te simți pe marginea unei prăpăstii, cu un picior în față, gata să te prăbușești. Timpul și spațiul nu mai există, cauți cu disperare o gură de aer și nu o găsești. Încearcă să îți revii și să începi să prețuiești altfel fiecare clipă, să lupți și să speri, chiar dacă ai aflat că, statistic, cancerul la ficat are o rată de supraviețuire de aproximativ 50%. Crede în șansa ta, iar noi vom încerca să te mobilizăm și să îți oferim soluții pentru ca tu să învingi boala.

Simptome ”tăcute”

Din păcate, de cele mai multe ori, cancerul la ficat este diagnosticat prea târziu, deoarece multe dintre simptomele sale sunt ”tăcute”, și se manifestă doar atunci când boala este destul de avansată. În plus, unele dintre ele sunt atribuite altor afecțiuni. Cel mai adesea, semnele prin care cancerul la ficat își face simțită prezența sunt: pierdere inexplicabilă în greutate, dureri abdominale, inapetență, senzație de slăbiciune, icter, scaune albcioase, prurit, senzație frecventă de balonare, grețuri și vărsături.

Cancerul la ficat, mai frecvent în rândul bărbaților

Specialiștii în oncologie susțin că această afecțiune este întâlnită, de regulă, în rândul persoanelor care au trecut de 50 de ani. De asemenea, bărbații au un risc de două ori mai mare de a suferi de cancer hepatic, față de femei. Cu toate acestea, se recomandă să nu se trateze cancerul la ficat ca fiind o maladie oarecare, ci să fim atenți la toate semnalele pe care ni le trimite organismul, pentru a depista din timp boala și, mai ales, să o învingem.

Cauzele cancerului hepatic

Există numeroase cauze care pot declanșa cancerul la ficat, și de aceea, pentru a fi bine informat, le poți afla din rândurile următoare. Vei putea, în acest fel, să iei măsurile necesare și să corectezi toate acele greșeli neintenționate din stilul tău de viață.

Consumul de steroizi

În urma mai multor studii medicale oamenii de știință au ajuns la concluzia că atunci când se consumă în mod regulat steroizi anabolici există un risc mai mare de a suferi de cancer la ficat, dar și alte tipuri de cancer. Așa că, mai bine renunță acum, decât atunci când deja este prea târziu!

Ciroza

Ciroza se numără și ea printre cauzele care pot declanșa cancerul la ficat. Acest lucru se întâmplă atunci când celulele hepatice sunt afectate, fiind înlocuite cu țesut cicatriceal.

Hepatita

Dacă ai suferit cumva de hepatita B sau C, avem din nou de a face cu un factor de risc care poate duce la cancerul la ficat. Riscul este mai mare în cazul tău decât în cazul persoanelor care nu au virusurile.

Sistem imunitar slab

Un sistem imunitar puternic te ferește de multe afecțiuni, inclusiv cancerul la ficat. De aceea dacă vrei să le previi, ai grijă să îți fortifici permanent sistemul imunitar.

Kilograme în plus

Ești conștient, desigur, că acele kilograme în plus nu reprezintă doar o problemă estetică, ci pot fi cauza multor dezechilibre în organism. De aceea, începe chiar acum să faci ceva în acest sens, schimbă-ți stilul de viață, dieta, nu mai fuma, redu consumul de băuturi alcoolice, fă mai multe exerciții fizice, iar starea ta de sănătate va fi una așa cum ți-o dorești.

Oncoforte, aliatul tău!

Din păcate, deși de multe ori se spune că este mai ușor să previi decât să tratezi, în cazul tău sau al cuiva drag ție, diagnosticul s-a confirmat. Ai tot citit despre rolul naturii în vindecarea cazurilor de cancer, dar sunt atâtea informații încât te simți copleșit. Și, mai mult decât atât, există numeroase plante cu efecte anti-tumorale, dar este imposibil ca un bolnav să poată să le consuma pe toate, și în doza optimă necesară. De aceea, mai mulți cercetători din SUA, în colaborare cu medici români, au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, și care se dovedește un ajutor neprețuit atunci când vine vorba de a preveni și trata această afecțiune, inclusiv cancerul la ficat. Acum, îl poți găsi foarte ușor, chiar aici.

Efecte remarcabile

Deocamdată, în mod oficial, Oncoforte nu este recunoscut drept remediu împotriva cancerului, dar îl poți consuma în paralel cu terapia clasică, pentru a te bucura de efectele lui benefice, dintre care amintim: contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai.

De asemenea, Oncoforte previne apariția proceselor degenerative, și s-a remarcat că ajută la îmbunătățirea semnificativă a activității sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, organismul mai rezistent, metabolismul energetic celular are parte de o reglare, iar îmbătrânirea celulară este mult încetinită. Într-adevăr, putem afirma că avem de a face cu cel mai bun remediu natural pentru a preveni și trata cancerul.

Fără reacții adverse

Nu mai puțin de 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive intră în compoziția sa, ceea ce îl face un tratament natural împotriva cancerului, cu acțiuni deosebit de eficace. De asemenea, în urma administrării lui nu vei avea niciun fel de reacții adverse, iar organismul tău va primi acele substanțe naturale care să ajute la funcționarea la capacitate maximă a celulelor.

Gândește pozitiv

În lupta ta cu cancerul la ficat ai nevoie de mulți aliați: cei dragi să-ți fie aproape, să ai un moral bun, un stil de viață sănătos, o dietă corectă, Oncoforte, credință în Dumnezeu. Chiar dacă pare un clișeu, este important să ai o gândire pozitivă, să-ți păstrezi mintea limpede, și nu uita să ai grijă de sistemul tău imunitar, pentru ca organismul să poată lupta cu boala. Se spune că acele persoane care renunță repede și ușor la luptă sunt adevărații învinși, ei sunt cei care pierd lupta de fiecare dată. Așa că nu renunța, și încearcă să fii mai conștient că fiecare gest al tău contează.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*