admin/ December 11, 2020/ blog/ 0 comments

Există o adevărată minune a naturii, o ciupercă, considerată pe drept cuvânt ”regina tratamentelor naturiste”. Beneficiile pentru sănătate ale acesteia sunt nenumărate, fiind esențială în tratarea tuturor tipurilor de cancere, dar și întărirea sistemului imunitar. Este vorba despre ganoderma, cea care a revoluționat lumea medicală.

Beneficii pentru sănătate

Dornici să-i afle secretele, oamenii de știință au realizat numeroase studii în care ganoderma a fost analizată cu atenție. În urma acestora s-a ajuns la concluzia că această ciupercă este esențială pentru sănătatea organismului, iar beneficiile sale sunt imense. Pe cele mai importante dintre ele ți le vom prezenta și noi.

Aliat de nădejde în lupta cu cancerul

Poate cea mai cumplită afecțiune cu care se poate confrunta omul, cancerul, are în ganoderma un adversar de temut. Atunci când este consumată preventiv ganoderma reduce riscul de a suferi de această afecțiune, dar și atunci când boala deja a fost diagnosticată, poate fi un aliat de nădejde în tratarea acesteia. Peste 150 de antioxidanți intră în compoziția acestei ciuperci, care ajută la stoparea metastazei celulelor canceroase și împiedică degenerarea țesuturilor. Totodată, crește eficiența tratamentelor anti-cancer și reduce durerile cauzate de această afecțiune.

Oncoforte, sursa ta naturală de ganoderma

Mai mulți cercetători din SUA, în colaborare cu medici români, au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, și care se dovedește un ajutor neprețuit atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul. În compoziția acestuia se regăsesc numeroase plante și ciuperci cu efect anti-cancerigen, iar printre ele se află și ganoderma, iar acum îl poți găsi chiar aici.

Efecte remarcabile

Deocamdată, în mod oficial, Oncoforte nu este recunoscut drept remediu împotriva cancerului, dar îl poți consuma în paralel cu terapia clasică, pentru a te bucura de efectele lui benefice, dintre care amintim: contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai.

Fără reacții adverse

Dacă mai aveai nevoie de unele informații care să te convingă că într-adevăr Oncoforte este aliatul tău natural în lupta cu cancerul, îți mai spunem doar că nu mai puțin de 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive intră în compoziția sa, ceea ce îl face un tratament natural împotriva cancerului, cu acțiuni deosebit de eficace. Mai mult, în urma administrării lui nu vei avea niciun fel de reacții adverse, iar organismul tău va primi acele substanțe naturale care să ajute la funcționarea la capacitate maximă a celulelor.

Scade colesterolul ”rău” și trigliceridele

Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu valori mari ale colesterolului ”rău” și ale trigliceridelor. Din fericire, ganoderma este și de această dată la datorie, deoarece unul dintre efectele sale benefice se referă tocmai la scăderea valorilor mari ale celor două, dar reduce și nivelulul zahărului din sânge. Prin urmare, chiar și persoanele care suferă de diabet ar putea să folosească ganoderma pentru a reduce în mod natural nivelul glicemiei.  

Tratament natural pentru cancer

O inimă sănătoasă

Afecțiunile cardiovasculare sunt unele foarte grave pentru organism, putând duce chiar și la deces. Tot ganoderma se dovedește acum foarte eficiente, deoarece aduce la normal valorile mari ale tensiunii arteriale, previne arterosleroza, tratează anghina pectorală, infarctul, chiar și obstrucțiile vasculare cerebrale.

Rezolvă neplăcerile ginecologice

Multe femei se confruntă cu menstruații abundente și foarte dureroase. De asemenea, nici neplăcerile cauzate de instalarea menopauzei nu sunt prea ușor de suportat. De aceea, medicii recomandă în ambele cazuri administrarea de ganoderma, deoarece reduce intensitatea durerilor menstruale și te scapă de simptomele menopauzei.

Tratează afecțiunile hepatice

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe ale corpului, deoarece îndeplinește aproape 500 de funcții în organismul nostru. Prea puțini sunt însă cei care îi acordă atenția cuvenită, și din acest motiv afecțiunile hepatice sunt descoperite uneori prea târziu. Funcțiile hepatice sunt reglate eficient cu ajutorul dar de ganoderma care, în plus, calmează mult durerile provocate de afecțiuni precum ulcer, gastrită sau alte boli digestive.

Întărește sistemul imunitar

Un sistem imunitar puternic este cea mai bună armă pe care organismul o are la dispoziție pentru a se apăra în fața afecțiunilor care îi pot afecta starea de bine. Pentru a ajuta organismul să facă față cu succes provocărilor la care este supus, dar și pentru a-i stimula acestuia capacitatea naturală de autovindecare, poți consuma ganoderma, iar efectul său benefic se va resimți din plin!

Mai multă energie!

Te confrunți cu oboseală cronică? Simți că nu te poți concentra suficient? Este clar că ai nevoie de ceva mai multă energie, și poți obține acest lucru foarte ușor, consumând suplimente pe bază de ganoderma.

Scapă de constipație

Chiar dacă nu este o afecțiune medicală care să pună în pericol viața pacientului, constipația nu este una prea ușor de suportat. Recomandarea noastră este, chiar și când avem de a face cu constipație cronică, să încerci să remediezi problema cu ajutorul remediilor naturale, printre care se află și ganoderma. Abia mai apoi, dacă nu simți niciun efect pozitiv, deși această ciupercă este recunoscută și pentru acest beneficiu, să te adresezi medicului pentru a vedea care sunt sugestiile lui.

Ține deoparte semnele îmbătrânirii!

Longevitatea organismului și ținerea la distanță a semnelor îmbătrânirii este un alt efect pozitiv al consumului regulat de ganoderma. Și, cum printre semnele care ne anunță bătrânețea se află și scăderea densității osoase, o poți folosi cu succes și pentru a întări sistemul osos.

O piele frumoasă

Ganoderma și-a dovedit renumele de ”regina tratamentelor naturiste” inclusiv în industria cosmetică, unde este folosită drept ingredient de bază pentru multe produse de îngrijire care luptă împotriva ridurilor sau a semnelor de îmbătrânire prematură. De asemenea, specialiștii susțin că te ajută să previi și să tratezi cancerul de piele.

Ajută-ți organismul să lupte împotriva bolilor!

Pentru a beneficia din plin de efectele pozitive pe care ganoderma le oferă organismului, trebuie să îl ajuți și tu să lupte împotriva afecțiunilor. Renunță la abuzuri și excese, începe să ai un stil alimentar echilibrat, fă mai multă mișcare fizică, odihnește-te, relaxează-te și, pe cât posibil, uită de consumul de țigări, alcool sau cafea, consumate în cantități uriașe!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*