admin/ January 14, 2018/ blog/ 0 comments

Statisticile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că peste 8,2 milioane de persoane suferă de cancer, unul dintre principalele cauze ale decesului. Decesele cauzate de cancer la nivel mondial se estimează că vor continua să crească la peste 13,1 milioane până în 2030.

Oncoforte® este unul dintre cele mai complete remedii naturale anti-tumorale din lume, conform studiilor științifice și bibliografiei aferente fiecărui ingredient. Oncoforte® este rezultatul multor ani de studii, teste și încercări ale unor firme producătoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. În urma combinării diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentrații și origini dintre cele mai diverse s-a ajuns la această formulă completă cu multiple acțiuni benefice pentru întregul organism, indiferent de sex sau de vârstă.

În prezent, există multe studii care se referă la utilizarea plantelor în prevenirea şi tratarea cancerului. Potrivit acestora, specialiştii au realizat o listă cu cele mai eficiente 5 plante pentru cancer:

Gheara mâței – puternic remediu pentru cancer

Extractele din gheara mâței (Uncaria tomentosa), plantă ce se găsește în pădurile tropicale sud-americane, demonstrează efecte antioxidante puternice în eliminarea radicalilor liberi dăunători. Analizele de laborator indică faptul că puterea antioxidantă a pulberii din gheara mâței o depășește pe cea a multor extracte de fructe, legume, cereale și plante medicinale.

Inflamația cronică stă la baza multor boli care afectează adulții în vârstă, și din ce în ce mai mulți tineri, iar gheara mâței este un agent puternic antiinflamator. Extractul din gheara mâței inhibă producerea unor agenți tumorali, mesageri inflamatori care stabilesc stadiul atât pentru inflamația acută, cât și pentru cea cronică. Gheara mâței inhibă, de asemenea, activarea factorului kappa-beta, un “comutator” inflamator asociat cancerului și altor boli letale. Gheara mâței  reduce, de asemenea, eliberarea indusă experimental de prostaglandină E2, un mediator inflamator asociat cu afecțiuni precum artrita.

Seminţele de struguri

Câteva studii au arătat că proprietățile fitochimice ale unor substanțe din seminţele de struguri au proprietăţi de prevenire a cancerului.  Dintre acestea, se remarcă proantocianidinele, deoarece s-a descoperit că acestea împiedică răspândirea sau migrarea celulelor cancerigene pancreatice.

O echipă de cercetare de la Universitatea din Colorado a adus dovezi conform cărora extractul de seminţe de struguri a fost eficace împotriva cancerului colorectal. De fapt, cu cât celulele canceroase erau mai avansate, cu atât mai bine extractele de seminţe de struguri păreau să funcţioneze pentru a limita creşterea şi supravieţuirea celulelor canceroase. Extractul din seminţe de struguri nu numai că provoacă moartea celulelor canceroase, dar protejează, în același timp, celulele sănătoase.

Curcumin din turmeric

Turmericul (curcuma longa sau curcuma zedoaria) a fost utilizat de la începutul anilor 1900 de către medicina ayurvedică pentru a opri simptomele inflamaţiei, alergiilor, reumatismelor şi problemelor hepatice. Turmericul își are originea în India şi Asia de Sud-Est.

Compusul activ din turmeric, curcumin, provoacă moartea celulelor canceroase fără a afecta celulele sănătoase. Acest lucru se realizează prin suprimarea unei căi de activare, kappaB, care este legată de numeroase boli cauzate de inflamaţie, inclusiv cancer. Unele studii efectuate recent arată că acest compus are un potenţial anti-cancer.

Turmericul este chemopreventiv şi s-a dovedit a fi benefic în tratarea cancerului de colon. Studiile arată, de asemenea, ca acest agent anticanceros poat fi util pentru rezistenţa la chimioterapie citotoxică şi benefic împotriva celulelor tumorale mamare.

Extractele naturale care pot reduce aceste efecte secundare și pot ajuta în timpul sau după tratamentul medicamentos sunt din ce în ce mai căutate. Un mare potențial îl are și acest condiment, turmericul, prezent sub formă de extract din pulbere în compoziția Oncoforte.

Usturoiul

Celulele canceroase sunt activate și stimulate de toxinele din mediul alimentar și de mediu, de inflamația agravantă și de un sistem imunitar compromis, aceștia fiind doar câțiva factori. Usturoiul vizează în mod special aceste puncte slabe, oferind organismului un factor suplimentar de protecție fără a avea efecte secundare.

Usturoiul poate să ucidă celulele canceroase, precum și să încetinească creșterea tumorilor la nivelul prostatei, colonului și stomacului. Alături de efectele puternice ale alicinei, usturoiul conține, de asemenea, quercetin care ajuta la combaterea cancerului.

Centrul Pentru Studierea Cancerului Fred Hutchinson,din Seattle, SUA,a arătat în concluziile unui studiu efectuat pe mai mult de 66.000 de subiecți că suplimentarea alimentației cu extracte de usturoi și sâmburi de struguri pe perioade îndelungate (3 ani) a redus semnificativ riscul de cancere ale sângelui. Chiar și numai acest rezultat ar fi de ajuns pentru includerea în formula Oncoforte, atât a extractului de usturoi cât și a celui de sâmburi de struguri, dar pe lângă acestea, mai sunt alte 24 de ingrediente mult mai valoroase.

Astragalus 

Astragalus membranaceus este o plantă originară din  China, un adevărat activator al sistemului imunitar, cunoscut pentru stimularea producţiei naturale de interferon în organism. De asemenea, ajută sistemul imunitar să identifice celulele afectate. MD Anderson Cancer Center din Texas a efectuat cercetări care arată că utilizarea acestei plante Astragalus în timpul radioterapiei a dublat timpul de supravieţuire.

Pacienții care au luat suplimentele cu astragalus au prezentat o recuperare mai rapidă și o rată de supraviețuire mai bună. Acesta este un motiv în plus de a-l avea în compoziția Oncoforte.

Oncoforte® este un supliment natural alcătuit din 26 de plante, printre care gheara mâței, astragalus, usturoi, turmeric, extract din seminte de struguri. Compoziția Oncoforte® este una dintre cele mai complexe compoziții din lume și are una dintre cele mai mari cantități de substanțe active per capsulă dintre toate suplimentele cu aceeași recomandare.

Oncoforte® este realizat într-o unitate de producție din SUA cu laboratoare și tehnologii certificate NSF-GMP, FDA, ICS-USDA Organic. Acestea asigură garanția celor mai înalte standarde de calitate din lume și respectarea celor mai stricte cerințe în producția suplimentelor alimentare

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*